Veckans NU!

Kim & Kanye

Kim begär skilsmässa efter makens attack! Kim Kardashian har fått nog. Efter Kanye Wests taktlösa attack mot Amerikas slavhistor­ia är stjärnan nu redo att begära ut skilsmässa!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Kärlekssag­an mellan Kim Kardahian, 37, och Kanye West, 41, ser ut att rinna mot sitt slut. Efter flera månader av diverse kriser och problem avslöjar nu Kanye själv att Kim har planer på att begära ut skilsmässa!

BEKRÄFTAR SJÄLV

Och med Kanyes senaste utspel färskt i minnet är det inte så konstigt om Kim har börjat ifrågasätt­a äktenskape­t. En aggressiv Kanye lades nyligen in för psykisk vård efter en rad märkliga uttalanden på sociala medier, och ett mentalt sammanbrot­t. När han senare besökte nöjesredak­tionen TMZ och höll ett tal där han hävdade att slaveriet i USA var ett val, gick Kim ( och övriga världen) i taket. Efter månader av bråk var Kim redo att skilja sig.

– Kim kände att skilsmässa var hennes enda alternativ. Hon grät i flera dagar, säger en källa nära familjen till sajten Radar Online.

Kanye instämmer och berättar själv att uppbrottet var nära.

– Jag ringde flera familjemed­lemmar för att fråga om Kim verkligen ville skiljas. Det var på riktigt uppe för diskussion, säger han till TMZ.

” Kim och barnen är i stor fara!”

SJUNGER OM ATT DÖDA

Men även om Kim i skrivande stund inte har bekräftat något uppbrott har hon all anledning att oroa sig. Kanyes nya album ” Ye” har inte gjort fansen mindre oroade över rapparens mentala hälsa. Låten ” I thought about killing you” innehåller raderna: ” Idag funderade jag seriöst på att döda dig. Jag övervägde att avsiktligt begå mord. Ibland tänker jag riktigt hemska saker.” Texten har gjort Kims mamma Kris Jenner, 62, utom sig av oro.

– Kris är jätteoroli­g för Kim. Hon vet inte vad Kanye kan tänkas ta sig till härnäst, så hon vill att Kim ska lämna äktenskape­t illa kvickt. Hon är rädd att både Kim och barnen är i stor fara, säger en källa i tidningen NW.

Det är inte bara Kris som har reagerat på albumet. Efter releasen var inte fans sena med att kommentera plattan på so- ciala medier, och rapparen fick både ris och ros.

– Kanye är en psykopat, men han är ett geni, skrev en Twitter- användare.

SVÄLTER SIG

Inte heller Kims hälsa är på topp just nu. I ett desperat försökt att rädda den krisande relationen har stjärnan rasat i vikt de senaste månaderna, och är nu nere på rekordvikt­en 39 kilo! Kanye däremot har helt slutat tänka på figuren och frossar i snabbmat, och trots all kamp verkar Kim vara färdig med att vara Fru West.

– Det är över. Han är inte längre mannen hon blev kär i, och de pratar knappt med varandra länge. Han bryr sig bara om sin musik och sina klädmärken, säger en insider i tidningen In Touch.

Vi håller alla tummar för att Kimye kommer över krisen!

 ??  ?? Efter månader av konstant bråk och verbala attacker från maken har Kim Kardashian nu fått nog – och lämnar Kanye West!
Efter månader av konstant bråk och verbala attacker från maken har Kim Kardashian nu fått nog – och lämnar Kanye West!
 ??  ?? Kanye har varit mycket aggressiv under en period och har fått flera raseriutbr­ott.
Kanye har varit mycket aggressiv under en period och har fått flera raseriutbr­ott.
 ??  ??
 ??  ?? Äktenskape­t sjunger på sista versen, enligt flera källor i amerikansk­a medier. ... men idag har hon krympt till en rekordvikt på 39 kilo! Kim som vi är vana att se henne... ” Hon grät i flera dagar”
Äktenskape­t sjunger på sista versen, enligt flera källor i amerikansk­a medier. ... men idag har hon krympt till en rekordvikt på 39 kilo! Kim som vi är vana att se henne... ” Hon grät i flera dagar”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden