Veckans NU!

Will & Jada

De har varit gifta i 21 år men skilsmässo­r yktena har haglat kraftigt. Nu tar Will Smith bladet från munnen och avslöjar att han och Jada Pinkett Smith inte länge är man och hustru!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Vänta, va?! Will Smith, 45, och Jada Pinkett Smith, 46, har varit ett av Hollywoods största powercoupl­es i över två decennier. Men skilsmässo­rykten har förföljt dem i flera år, och stjärnorna har inte setts ihop på över fem månader!

Nu kommer den chockerand­e förklaring­en: De är inte längre gifta!

INGA DEAL- BREAKERS

I en intervju i podcasten ” Rap radar podcast” avslöjar Will att efter 21 år som äkta makar ser inte han och Jada sig längre som ett gift par.

– Vi kallar oss inte gifta längre. Vi refererar till varandra som livspartne­rs. Vi har kommit till den punkten då vi verkligen har insett att vi kommer att vara med varandra för resten av livet. Det finns inga deal- breakers, det finns inget hon skulle kunna göra som skulle kunna krossa förhålland­et, säger han i podden.

ÖPPET FÖRHÅLLAND­E

Stjärnorna har länge ryktats ha ett öppet förhålland­e, och Will är inte ensam om att se äktenskape­t som livslångt, oavsett vilken etikett man sätter på det.

– Så här ligger det till mellan mig och Will: Vi är en familj. Det kommer aldrig att ändras. Om du tar bort hela äktenskaps­biten så kommer vi i slutändan ändå att stå kvar som en familj, säger Jada i radioprogr­ammet Sways universe.

Will och Jada har barnen Jayden, 19, och Willow, 17, ihop. Will har också sonen Trey, 25, från ett tidigare äktenskap.

” V i har kommit till den punkten”

 ??  ?? Efter 21 år som äkta makar avslöjar nu Will Smith att han och Jada Pinkett inte längre kallar sig man och hustru. ” Vi kommer alltid att vara en familj”, säger Jada om hennes och Wills nuvarande relation.
Efter 21 år som äkta makar avslöjar nu Will Smith att han och Jada Pinkett inte längre kallar sig man och hustru. ” Vi kommer alltid att vara en familj”, säger Jada om hennes och Wills nuvarande relation.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden