Veckans NU!

Paris Jackson

Joe Jacksons bor tgång har star tat ett stor t familjedra­ma mellan hans dotter Janet och barnbarnet Paris Jackson!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Den 27 juni somnade Michael Jacksons pappa Joe Jackson in, 89 år gammal. Stjärnagen­ten hade under flera års tid lidit av cancer i största hemlighet, och dödsfallet har skapat en stor spricka i hans redan splittrade familj.

Joes modellande barnbarn Paris Jackson, 20, är nu rasande mot sina släktingar för att de mörkade hennes farfars hälsotills­tånd för henne, och för att de hånat och smutskasta­t honom efter hans död!

– Paris är jättearg. Hon känner sig sviken eftersom hon upplevde att hennes pappa också gömde sitt missbruk, och det var så smärtsamt för henne när hon blev gammal nog att förstå, säger en källa till sajten Radar Online.

MISSHANDLA­DE BARNEN

Men det är inte bara mörkandet sjukdommen som har fått Paris att se rött. Hon vägrar även att höra på när hennes faster Janet, 52, pratar illa om Joe! Både Janet och Michael har tidigare vittnat om att deras pappa ofta misshandla­de dem under uppväxten, men när det kommer på tal slår Paris dövörat till.

– Familjen har försökt skydda henne från Joes förflutna genom att inte avslöja hur våldsam han var. Paris känner bara till hans snälla sida, säger källan.

SER HONOM SOM LEGEND

Familjebrå­ken eskalerade även inför planeringe­n av Joes begravning. Paris och Janet hade två helt olika uppfattnin­gar om hur ceremonin skulle se ut.

– Paris ser Joe som en legend, och hon kräver att han ska hyllas och minnas som det. Men Janet hade fortfarand­e en dålig relation till honom, säger källan och fortsätter:

– De är i krig. Paris tycker att Janet är en falsk drama- queen. Hon litar inte på någon längre.

 ??  ?? Joe Jackson avled i slutet av juni, 89 år gammal.
Joe Jackson avled i slutet av juni, 89 år gammal.
 ??  ?? Joe var mycket sträng och våldsam mot både sonen Michael, och övriga barn.
Joe var mycket sträng och våldsam mot både sonen Michael, och övriga barn.
 ??  ?? Joes dotter Latoya på väg till pappas begravning. ” Hon känner sig sviken”
Joes dotter Latoya på väg till pappas begravning. ” Hon känner sig sviken”
 ??  ?? Paris känner sig sviken efter alla familjehem­ligheter.
Paris känner sig sviken efter alla familjehem­ligheter.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden