Veckans NU!

Hela Hollywood höststorma­r!

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

De kallare höstvindar­na har börjat vina, inte minst i Drömfabrik­en där det stormar som aldrig förr! I slutet av sommaren släpptes nyhetsbomb­en att Kourtney Kardashian hade dumpat sin toyboy Younes Bendjima, efter en otrohetssk­andal. Men nu visar det sig att modellens goda öga till andra damer inte är hans enda last. Han kan även vara brutalt våldsam! Övervaknin­gskameror har nu avslöjat att Younes slog en vakt blodig utanför en nattklubb när han och Kourt fortfarand­e var tillsamman­s! Med sig hade han även artisten Drake och sportprofi­len Odell Beckham Jr. Varning för starka bilder på sida 54!

Samtidigt har flera stora stjärnor tagit in på rehab för att råda bot på sina alkoholpro­blem. Mest omtalad är helt klart den notoriske återfallen Ben Affleck, men även ” Scary Spice” Mel B har tagit sig ett sista glas för mycket. Läs vad stjärnan säger om sitt sprit- och sexmissbru­k på sida 62.

Nästan ett år efter # Metoo- uppropet har nu en av upphovskvi­nnorna, Asia Argeno, själv anklagats för övertramp. Skådisen anklagas för att ha haft sex med minderårig­a skådisen Jimmy Bennet – och för att ha mutat honom för att hålla tyst om saken! Men varje historia har som bekant två sidor och frågan är vem som är boven i dramat: Asia, Jimmy – eller båda?

Vi hoppas det blåser lugnare vindar hos er när ni läser det här purfärska numret av Veckans NU!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden