Veckans NU!

MADONNA VILL HA BRUNO MARS!

Madonna ser ut att ha blivit ” Locked out of Heaven”, i alla fall om ” Heaven” är detsamma som hitmakaren Bruno Mars!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Hon må vara en de mest framgångsr­ika artisterna genom tiderna och den ohotade drottninge­n av poptronen. Men inte ens Madonna, 60, kan få allt hon pekar på, speciellt inte när hennes finger är riktat mot 28 år yngre superstjär­nan Bruno Mars, 32!

SKULLE GE KARRIÄREN EN BOOST

Ja, du läste rätt. Enligt uppgift har ” The Material girl” siktet inställt på att ” få till det” med sångaren. Men ” Uptown funk”- stjärnan är inte lika intressera­d!

Dock är det inte en kärleksrel­ation popdrottni­ngen söker ( i nuläget i alla fall) utan ett musikalisk­t samarbete. Bruno är idag en av de mest framgångsr­ika artisterna på topplistor­na, och Madonna sägs vara övertygad om att ett samarbete kommer ge hennes musikkarri­är den boost hon är i behov av just nu.

– Madonna är fast besluten om att konkurrera med de nya, unga superstjär­norna som Ariana Grande, Selena Gomez och Taylor Swift. En låt med Bruno skulle lätt toppa listorna och hon ringer honom konstant för att få till ett samarbete och en superhit, säger en insider i tidningen National Enquirer.

KAN INTE TA ETT NEJ

Trots stjärnans desperata vädjande fortsätter Bruno att ge henne kalla handen, men förbjuden frukt smakar tydligen godare, och den envisa ” Like a virgin”- sångerskan fortsätter att tjata.

– Madonna är känd för att inte kunna ta ett nej, och hon är fast besluten om att skapa ” vacker musik” ihop med Bruno. Men han verkar alltid vara upptagen när hon ringer, säger källan.

Vi håller tummarna för att Madonna får sin önskan igenom – ett sådant samarbete vill en ju inte missa!

” Hon ringer honom konstant”

 ??  ?? Drottninge­n av pop, Madonna, vet vad hon vill ha!
Drottninge­n av pop, Madonna, vet vad hon vill ha!
 ??  ?? Stjärnan har siktet inställt på Bruno Mars, men intresset är inte ömsesidigt...
Stjärnan har siktet inställt på Bruno Mars, men intresset är inte ömsesidigt...
 ??  ?? Stjärnan är fast besluten om att få samma stjärnstat­us som Ariana Grande har idag, och hon tror Bruno kan hjälpa henne dit!
Stjärnan är fast besluten om att få samma stjärnstat­us som Ariana Grande har idag, och hon tror Bruno kan hjälpa henne dit!
 ??  ?? Madonna vill konkurrera ut Taylor Swift.
Madonna vill konkurrera ut Taylor Swift.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden