Veckans NU!

ANNA FÖRSÖKER SNO RYAN FRÅN BLAKE!

På vita duken spelar Blake Lively och Anna Kendrick goda vänner, men i verklighet­en slåss de istället om uppmärksam­heten från Blakes make Ryan Reynolds!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Vi kan knappast klandra Anna Kendrick, 33, för att fatta tycke för hunken Ryan Reynolds, 41, som bland annat utsetts till världens sexigaste man. Men vi kan inte heller klandra hans fru Blake Lively, 30, för att irritera sig på flörtandet!

Sedan inspelning­en av skådespele­rskornas nya film ” A simple favour” startade har Anna och Ryan haft en öppet flörtig dialog på sociala medier, och det har fått Blake att rasa!

OPASSANDE DIALOG

När Ryan nyligen på Twitter fick frågan om hur det var att kyssa Anna i filmen ” The Voices” från 2014, svarade han ogenerat:

– Att kyssa fantastisk­a Anna var som att ta sitt ansikte till världens mest fantastisk­a plats.

Anna svarade flörtigt tillbaka:

– Det är Kendrick- garantin.

Även om dialogen har en skämtsam ton är det tillräckli­gt för att få Blake att reagera, specillet med tanke på att hon själv är känd för att reta sin make på sociala medier.

– Blake tycker inte att det passar sig. Anna har gått in på hennes revir och hon har blivit väldigt svartsjuk. Hon har till och med krävt att Ryan säger åt Anna att sluta, och gett honom en omgång med, säger en källa i tidningen NW.

Det luktar triangeldr­ama det här...

” Annas läppar är väldens mest fantastisk­a plats!”

 ??  ?? På sociala medier lovordar Ryan Anna och hennes kyssar! Vi förstår om Blake är upprörd... På MTV VMA försökte Anna och Blake hålla god min utåt, men bakom kulisserna ser det annorlunda ut.
På sociala medier lovordar Ryan Anna och hennes kyssar! Vi förstår om Blake är upprörd... På MTV VMA försökte Anna och Blake hålla god min utåt, men bakom kulisserna ser det annorlunda ut.
 ??  ?? Blake Livelys makes flörtande med Anna Kendrick har gjort aktrisen sotis!
Blake Livelys makes flörtande med Anna Kendrick har gjort aktrisen sotis!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden