Veckans NU!

PRATT GIFTER SIG MED SCHWARZENE­GGER!

Trenden att förlova sig for t håller i sig i Drömfabrik­en, och nästa kändispar att ha bråttom mot altaret r yktas vara Chris Pratt och Katherine Schwarzene­gger!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Justin Bieber, Ariana Grande, Nick Jonas... och Chris Pratt, 39? Efter skilsmässa­n från Anna Faris, 41, förra året har ” Guardians of the gallaxy”- stjärnan hittat kärleken igen, som Veckans NU! tidigare har skrivit om. Den lycklige är ingen mindre än Arnold Schwarzene­gges dotter Katherine, 28, och paret sågs ihop för första gången så sent som i juni, när de myste ihop på en romantisk picknick. Men är det rätt så är det lätt och efter bara två månader ihop ryktas stjärnorna vara redo att knyta hymens band!

HAR KÖPT HUS IHOP

Enligt uppgifter i flera utländska medier har Chris redan gått ner på knä och friat till Katherine – som sa ja! Som om en förlovning inte räcker har paret också köpt ett nytt kärleksnäs­te i centrala Los Angeles – perfekt för ett nygift par!

– De kan inte vänta på att få bli man och hustru. Frieriet var väldigt enkelt, säger en insider i tidningen In Touch och fortsätter:

– Trots att de bara har dejtat i några månader är Chris så kär i Katherine. Han känner sig så lyckligt lottad som har träffat henne.

” Chris är så kär i Katherine!”

EXET RASAR

Från äktenskape­t med Anna har Chris sonen Jack, 5, och pojken har redan en fin relation till sin nya styvmamma.

– Katherine och Jack har inte träffats så länge, men hon är väldigt fäst vid honom och kan inte vänta på att bli hans styvmamma på riktigt, säger källan.

Men den enes bröd, den andres död. En som inte jublar över den nya familjen är Anna, som även hon har gått vidare med filmaren Michael Barrett, 48.

– Anna tycker att det är jobbigt att se Jack komma så bra överens med en ny styvmamma så fort. Hon missunnar inte Chris lyckan eller rätten att gå vidare, men det betyder inte att det inte gör ont att se honom så lyckligt med Katherine, säger en källa i tidningen NW.

 ??  ?? Chris Pratt och Arnold Schwarzene­ggers dotter Katherine kilar stadigt och planerar vigsel! Men det uppskattas inte av skådisens ex Anna Faris... Trots att hon och Chris bara har dejtat i några få månader har Katherine redan en bra relation till hans son Jack.
Chris Pratt och Arnold Schwarzene­ggers dotter Katherine kilar stadigt och planerar vigsel! Men det uppskattas inte av skådisens ex Anna Faris... Trots att hon och Chris bara har dejtat i några få månader har Katherine redan en bra relation till hans son Jack.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden