Veckans NU!

CHRISTINA FÖRVANDLAS TILL CYNDI!

Girls just want to have fun – med plastik! Efter en kik i bildarkive­n är det tydligt att ” What a girl wants” i Christina Aguileras fall är att se ut som Cyndi Lauper!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Ser vi dubbelt? Trots att det skiljer hela 28 år mellan stjärnorna blir det svårare och svårare att skilja Christina Aguilera, 37, och 80- talsikonen Cyndi Lauper, 65, åt. Efter år av plastikmis­sbruk har X- tina praktiskt taget förvandlat­s till en kopia av ” Girls just want to have fun”- stjärnan!

” SER UT SOM SERIEFIGUR”

Att X- tina inte är främmande för att lägga sig under kniven för att förändra sitt utseende är ingen hemlis. Senast efter Billboard music awards i våras fick stjärnan utstå kritik på sociala medier för sina till synes omgjorda läppar.

– Plastiking­reppen har gått för långt, hon ser ut som en seriefigur, skrev en Twitter- användare då.

Även plastikexp­erter stämmer in. – Christinas läppar ser ut att ha förstorats den senaste tiden. Jag trodde jag tittade på en Christina- imitatör, hon har helt raderat sitt ansiktes karaktär, säger Dr. Lyle Back i tidningen National Enquirer.

SPILLER INGEN TID

Och mycket tyder på att stjärnan har ett nytt mål med ingreppen då hon sakta men säkert håller på att förvandlas till rockfarmod­ern Cyndi Lauper! Och coolare stilikon är svårt att hitta, men enligt tidningen NW spiller inte ” Beautiful”- sångerskan någon tid utan har redan lagt stora stålar på att få en äkta Cyndi- nuna!

– Hon ser ut att ha gjort flera näsjobb, lagt in implantat i kinderna och hakan vilket har gett henne ett helt nytt ansikte. Hennes fillers i kinderna är så stora att de kan ge hennes byst komplex, säger Dr. Lyle.

Det verkar som att Christina är redo att visa sina ” True colors”!

” Hon är en kopia av Cyndi!”

 ??  ?? Christina Aguilera är van att experiment­era med olika stilar och frisyrer...
Christina Aguilera är van att experiment­era med olika stilar och frisyrer...
 ??  ??
 ??  ?? ... Precis som sin stilförebi­ld Cyndi Lauper! Sångerskan har ändrat sitt utseende drastiskt sedan genombrott­et.
... Precis som sin stilförebi­ld Cyndi Lauper! Sångerskan har ändrat sitt utseende drastiskt sedan genombrott­et.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden