Veckans NU!

Kylie Jenner

Trots envisa r ykten lyckades Kylie Jenner in i det sista att hemlighåll­a att hon väntade dottern Stormi. Men nu avslöjas sanningen: Graviditet­en var fejk!

- AV: MALIN L J UNG, ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Kylie Jenner, 21, är en av världens mest populära profiler inom sociala medier – och definitivt den som tjänar mest pengar på sina uppdaterin­gar. Men under 2017 försvann hon plötsligt från rampljuset och förföljdes samtidigt av envisa gravidrykt­en bara månader efter att hon träffat pojkvännen Travis Scott, 26.

FANSEN GENOMSKÅDA­DE BLUFFEN

I början av februari 2018 släppte Kylie bomben – ryktena hade varit sanna och stjärnan hade blivit mamma till dottern Stormi. Som dessutom redan fötts!

I den nya säsongen av ” Familjen Kardashian” får vi för första gången en inblick i Kylies graviditet. Men skarpsynta tittare har noterat att 21- åringen levererar en stor lögn om sin graviditet!

SMYCKET AVSLÖJAR ALLT

Enligt sajten Radar Online avslöjas stjärnan under ett samtal med sin storasyste­r Kim Kar- dashian, 37. Kylie berättar om varför hon inte vill offentligg­öra att hon ska bli mamma.

– Jag vill inte vara i rampljuset, jag vill hålla mig undan, säger hon.

Scenen framställs som att den är filmad under graviditet­en – men sanningen är att Kylie inte alls väntade Stormi vid det tillfället! Skarpsynta tittare har noterat att hon nämligen har på sig ett halsband med dotterns namn, och scenen ska ha filmats hela fyra månader efter förlossnin­gen. Kylie påstås ha exakt samma kläder och utseende som hon hade i bildserier på sociala medier den 24 maj.

Producente­rna har alltså iscensatt hela graviditet­en i efterhand! Allt för konsten, eller?

” Jag ville hålla mig undan!”

 ??  ?? Gravidrykt­ena började surra efter att Kylie och Travis bara hade varit ihop i några veckor. I nya säsongen av ” Familjen Kardashian” får tittarna se mer av Kylies mammaliv, men allt är inte sanning...
Gravidrykt­ena började surra efter att Kylie och Travis bara hade varit ihop i några veckor. I nya säsongen av ” Familjen Kardashian” får tittarna se mer av Kylies mammaliv, men allt är inte sanning...
 ??  ??
 ??  ?? Få bilder från Kylie graviditet har läckt ut.
Få bilder från Kylie graviditet har läckt ut.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden