Veckans NU!

Ben Affleck

Efter att ha kämpat med sitt missbruk i flera år har Ben Affleck åter fallit ner i spritträsk­et, och nu tar exfrun Jennifer Garner till drastiska åtgärder för att råda bot på problemet!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Det svänger fort i Hollywood! För bara några veckor sedan var Ben Affleck, 46, nykter och lyckligt kär i producente­n Lindsay Shookus, 38. Nu har han istället gått vidare med betydligt yngre Playboy- modellen Shauna Sexton, 22, och återigen tvingats läggas in på en avvärjning­sklinik för sitt spritmissb­ruk!

GICK PÅ AA- MÖTEN IHOP

Det var stjärnans alkohol- och spelmissbr­uk som satte stopp för äktenskape­t med Jennifer Garner, 46, 2015, och nu också det som förstörde förhålland­et med Lindsay. Det och hans umgänge med Playboy- modellen.

– Lindsay har stöttat Ben och hans försök att hålla sig nykter och gått på aa- möten med honom. Det var väldigt tufft för henne att dumpa honom, men hon visste att han hade nått botten, säger en källa i tidningen People.

SYNTES TA IN PÅ HOTELL

Men ” Justice leauge”- stjärnan tog inte uppbrottet på bästa sätt. Dagar senare syntes han istället ta in på ett hotell ihop med Shauna, som inte heller är Guds bästa barn. Trots sin ringa ålder har modellen blivit arresterad ett flertal gånger, bland annat för att ha varit full offentligt, för att utge falskt namn till polisen och för innehav av alkohol som minderårig, uppger tidningen In Touch. Inte det bästa umgänget för en återfallan­de alkoholist, med andra ord. Enligt uppgift tog Ben återigen till flaskan för att dämpa sorgen efter uppbrottet från Lindsay. Det fick Jennifer att reagera.

HÖLL EN INTERVENTI­ON

Den 23 augusti höll Jennifer en interventi­on för skådisen i hans hem, och tvingade honom att ta in på rehab för tredje gången på bara några år. Jen körde själv exet till behandling­shemmet, och bilder visar en märkbart påverkad Ben i exets baksäte.

– Jennifer skakade av ilska efter att hon hade hållit en interventi­on i Bens hus. Han bönade och bad att hon skulle hjälpa honom, säger Peoples källa.

Det var framförall­t oron för de gemensamma barnen Violet, 12, Seraphina, 9, och Samuel, 6, som fick Jen att dra i nödbromsen, och nu vill hon inte låta Ben träffa ungarna!

– Det krossar hennes hjärta att se att Ben går till spritbutik­en oftare än till kyrkan. Han var en riktig partypriss­e förr och har fallit tillbaka flera gånger. Hon tar inga risker. Barnens bästa kommer alltid först, säger en källa i tidningen National Enquirer.

 ??  ?? Det nya paret syntes ta in på hotell tillsamman­s. Jennifer var den som till sist lyckades tvinga in exmaken på rehab igen.
Det nya paret syntes ta in på hotell tillsamman­s. Jennifer var den som till sist lyckades tvinga in exmaken på rehab igen.
 ??  ?? Shauna är känd som utviksmode­ll.
Shauna är känd som utviksmode­ll.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden