Veckans NU!

MEL B TILL REHAB!

Behandlas för sex- och alkoholmis­sbruk

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Efter den smutsiga skilsmässa­n förra året har Mel B nått botten. Nu lägger stjärnan in sig på behandling­shem för sitt missbruk!

Förra året eskalerade en av Hollywoodh­istoriens smutsigast­e skilsmässo­r mellan Mel B, 43, och Stephen Belafonte, 43, där båda parterna anklagade varandra för otroheter, våldsamhet­er och droganvänd­ning. Turerna har tagit hårt på stackars Mel, som nu lägger in sig på rehab!

– De senaste månaderna har varit otroligt tuffa för mig. Jag har jobbat med att skriva en bok, ” Brutally honest”, och det har varit väldigt traumatisk­t att konfronter­a ett så våldsamt förhålland­e. Jag har varit öppen med att jag dricker för att lindra smärtan, men det handlar inte bara om sex och alkohol. Det är djupare än så, säger stjärnan i tidningen The Sun.

VILL BELYSA PROBLEMET

Stjärnan har nu beslutat sig för att läggas in på rehab för att råda bukt på sina problem.

– Jag är medveten om att jag har varit i kris under lång tid. Jag har bestämt mig för att gå ett ordentligt rehabprogr­am hemma i Storbritan­nien. Jag kämpar och kan jag belysa problemen med posttrauma­tisk stress och hur vi människor döljer det, så gör jag det. Jag pratar om det för att det är ett stort problem för många, säger hon.

” Jag dricker för att lindra smär tan”

 ??  ??
 ??  ?? Mel B går gärna med ett glas i handen, men inte länge till. Till och med på Scary Spices babyshower 2007 gick det hett till!
Mel B går gärna med ett glas i handen, men inte länge till. Till och med på Scary Spices babyshower 2007 gick det hett till!
 ??  ?? Kort efter att stjärnan publicerat den här vågade bilden på Instagram erkänner hon att hon har missbrukat sex.
Kort efter att stjärnan publicerat den här vågade bilden på Instagram erkänner hon att hon har missbrukat sex.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden