Veckans NU!

STJÄRNAN HADE SEX MED MINDERÅRIG!

Skådisen Asia Argento var en av upphovsmak­arna till # Metoo och kämpade hår t för att få producente­n Har vey Weinstein avsatt. Nu är hon själv misstänkt för sexbrott!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Förra hösten röt kvinnor runt hela världen ifrån mot sexuella trakasseri­er i olika branscher under uppropet # MeToo. En av de stjärnor som var först med att belysa problemen och anklaga kritiserad­e producente­n Harvey Weinstein, 66, för övergrepp och trakasseri­er var skådisen Asia Argento, 42. Nu står Asia själv i centrum för en stor sex– och utpressnin­gsskandal!

AVSLÖJAS AV SMS

När ryktet började florera att aktrisen 2013 skulle ha haft sex med den då 17- årige skådisen Jimmy Bennet, 22, var Asia snabb med att förneka det hela. Men i en sms- konver-

” Han var ett offer för systemet”

sation mellan henne och en vän, som nöjessajte­n TMZ har publicerat, avslöjar stjärnan att samlaget mycket riktigt ägde rum.

– Jag hade sex med honom och det kändes konstigt, jag visste inte att han var minderårig, skriver hon.

I Kalifornie­n, där händelsen ska ha ägt rum, är det olagligt för en vuxen att ha sex med någon under 18 år. Jimmy hävdar att Asia bjöd honom på alkohol och utförde oralsex på honom innan de övergick till ett fullbordat samlag.

POJKVÄNNEN BETALADE MUTAN

Men skandalen slutar inte där. Efteråt ska Jimmy ha utpressat skådespele­rskan och krävt henne på pengar för att hålla tyst! Och mycket riktigt har Asias dåvarande pojkvän överfört 4 miljoner kronor till Jimmy.

I sms- konversati­onen med vännen avslöjar Asia att Jimmy fortsatte att skicka nakenbilde­r till henne efter natten. Hon skriver också att hon tyckte synd om honom.

– Jag anmälde det inte för jag tyckte synd om den stackars barnskådis­en. Han var ett offer för systemet, skriver hon.

Stjärnorna träffades först tio år innan händelsen, när de spelade mor och son i filmen ” The Heart is ceceitful above all things”. Trots Jimmys anmälan meddelar polisen till TMZ att de inte kommer att tillsätta en utredning mot Asia.

 ??  ??
 ??  ?? Förra hösten var Asia Argento med och startade uppropet # Metoo, som fick producente­n Harvey Weinstein sparkad och utredd för flera fall av sexuella övergrepp. Nu anklagas Asia själv för sexbrott, efter en het natt med då 17- årige Jimmy Bennet.
Förra hösten var Asia Argento med och startade uppropet # Metoo, som fick producente­n Harvey Weinstein sparkad och utredd för flera fall av sexuella övergrepp. Nu anklagas Asia själv för sexbrott, efter en het natt med då 17- årige Jimmy Bennet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden