Veckans NU!

NICKI & CARDI B I VILT SLAGSMÅL!

New York fashion week blev en våldsam tillställn­ing i år när rapstjärno­rna Nicki Minaj och Cardi B rök ihop mitt på röda mattan!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, FAKSIMIL MIRROR

De båda rapstjärno­rna Nicki Minaj, 35, och ” Bodak yellow”- hitmakersk­an Cardi B, 25, har varit i en verbal fejd under lång tid. Men under magasinet Harpers Bazaars kändistäta fest på New York fashion week gick ord till handling när stjärnorna rök ihop – mitt framför ögonen på chockade gäster!

KASTADE EN SKO

Bråket ska ha startat efter att Nicki klankade ner på hur Cardi uppfostrar sin dotter Kulture, 2 månader. Cardi skriver själv om vad som föranledde bråket på Instagram:

– Jag har låtit mycket skit passera. Jag har låtit dig prata skit om mig, ljuga, hota andra artister i branschen att inte jobba med mig. Men när du pratar om min dotter och hur jag är som mamma, då är alla gränser nådda, skriver hon bland annat.

Och det var tydligt att Cardi hade fått nog. När rapparen fick syn på Nicki i vimlet på modefesten gick hon genast till attack. Enligt sajten TMZ kastade sig Cardi mot Nicki men blev bortmotad av säkerhetsv­akter. Det stoppade henne inte från att ta av sig en av sina höga klackskor och kasta den med full kraft mot ” Anaconda”- sångerskan!

– Jag ska slå sönder dig, skriker Cardi mot Nicki i en video som sajten Cosmopolit­an har publicerat.

KLÄNNINGEN SLETS SÖNDER

Återigen blev Cardi bortföst av vakter, och i tumultet som uppstod slets kjolen på hennes röda designerkl­änning sönder och stjärnan blottade sin rumpa i ett par vita stringtros­or för de chockade åskådarna! Någonstans i bråket fick Cardi även ett slag mot huvudet, då hon senare syntes lämna festen barfota och med en stor bula och synligt blåmärke i pannan.

Trots att det var Cardi som startade bråket kommer Nicki inte att göra en anmälan, enligt ” Starship”- stjärnans management.

” Jag ska slå sönder dig!”

 ??  ?? Efter månader av ordkrig har nu Nicki Minaj och Cardi B även tagit till våld! Cardi attackerad­e Nicki på en modefest, och kastade bland annat sin sylvassa klacksko mot stjärnan!
Efter månader av ordkrig har nu Nicki Minaj och Cardi B även tagit till våld! Cardi attackerad­e Nicki på en modefest, och kastade bland annat sin sylvassa klacksko mot stjärnan!
 ??  ?? Cardis Dolce & Gabbana- stass slets sönder i tumultet, och hon lämnade även festen med en synlig bula i pannan.
Cardis Dolce & Gabbana- stass slets sönder i tumultet, och hon lämnade även festen med en synlig bula i pannan.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden