Veckans NU!

” DE ÄR GALNA I VARANDRA!”

Efte att ha dejat i hemlighet i flera månader har Cara Delevingne och ” Pretty little liars”- stjärnan Ashley Benson äntligen börjat visa upp sin kärlek!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Nog för att hon är en ” Pretty little liar”, men nu behöver inte Ashley Benson, 28, ljuga om sin kärlek till Cara Delevingne, 26, längre!

Det heta kändispare­t syntes mysa ihop första gången i maj, som Veckans NU! rapportera­de om då. Men sedan har stjärnorna jobbat hårt för att inte bli ihopkoppla­de, men sakta men säkert börjar de nu visa sin spirande kärlek öppet!

KYSSTES PÅ FLYGPLATS

Visst är det tydligt att stjärnorna har fattat tycke för varandra. De har bland annat setts kyssas på en flygplats i London, och kunde enligt uppgift inte slita sig från varandra under Caras 26- årsfest i juli.

– De ville hålla förhålland­et hemligt så att de verkligen kunde lära känna varandra först, säger en källa i tidningen Life & Style.

SPELAR MOT VARANDRA

Nyligen syntes de även ihop på Torontos filmfestiv­al när de promotade sin gemensamma film ” Her smell”, där de spelar mot bland andra ” The Haindmaids tale”- stjärnan Elisabeth Moss, 36. Och nu för tiden är ju inget förhålland­e heller officiellt förrän det finns på sociala medier, och även det steget har stjärnorna passerat!

– Det går väldigt fort. De har redan träffat varandras familjer och är helt galna i varandra, säger källan.

Tidigare i år kopplades Cara ihop med kändisdott­ern Paris Jackson, 20, medan Ashley syntes hand i hand med ” Twilight”- stjärnan Kristen Stewart, 26.

” De har träffat varandras familjer”

 ??  ?? Kärleken spirar mellan Ashley Benson och Cara Delevingne! Stjärnorna börjar sakta men säkert att visa upp sin kärlek för omvärlden.
Kärleken spirar mellan Ashley Benson och Cara Delevingne! Stjärnorna börjar sakta men säkert att visa upp sin kärlek för omvärlden.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden