Veckans NU!

ANISTON LEVER I CELIBAT!

Sedan skilsmässa­n från Justin Theroux har Jennifer Aniston lagt både dejtingliv­et och sexlivet på hyllan!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Det har gått över ett halvår sedan Jennifer Aniston, 49, och Justin Theroux, 47, meddelade sin skilsmässa, efter två och ett halvt år som äkta makar. Därefter har Jennifer kopplats ihop med än den ene, än den andra celebra mannen, men ingen har än så länge fastnat vid stjärnans sida. Och så ser det ut att förbli...

” FOKUSERAR PÅ JOBBET”

Stjärnan har tillbringa­t större delen av sommaren på resande fot, och har bland annat hängt i Italien, där hon har spelat in filmen ” Murder mystery”, mot Adam Sandler. Men något dejtande har inte blivit av, trots att hon både kopplats ihop med skådisen Oscar Isaac, 39, och sin personlige tränare Leyon Azubuike. Tvärtom sägs stjärnan helt ha avstått från både dejter och sex sedan skilsmässa­n!

– Hon bryr sig inte det minsta om att dejta. Hon vill helst bara fokusera på arbetet och hon älskar att jobba med Adam, säger en källa nära stjärnan i tidningen People.

TRÄFFADE CLOONEYS

Trots celibatliv­et har det inte bara blivit jobb för ” Vänner”- stjärnan. Under vistelsen i Italien passade hon enligt uppgift även på att besöka vännen George Clooney, 57, och hans fru Amal, 40, i deras italienska semesterhu­s. Jennifers skilsmässa från Georges bästa vän Brad Pitt, 54, 2005 har inte tagit död på vänskapen. Men en person från sitt förflutna som Jen inte har lagt fokus på under ledigheten är Justin.

– Hon pratar inte ens om honom längre och hon har ingen aning om vad han håller på med nu för tiden. Hon fokuserar på sitt eget liv, säger källan.

” Hon br yr sig inte det minsta om att dejta”

 ??  ?? Det är inte mycket till action i Jennifer Anistons sovrum, inte!
Det är inte mycket till action i Jennifer Anistons sovrum, inte!
 ??  ?? Jennifer och Justin var tillsamman­s i över sju år, och gifta i två.
Jennifer och Justin var tillsamman­s i över sju år, och gifta i två.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden