Veckans NU!

BRUDTÄRNE- KRIGET!

Hailey Baldwin planerar bröllop med Justin Bieber. Men den stora frågan kvarstår : Vilka ska få bli brudtärnor?

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Det är inte bara att planera vigsel inte! Det ska bokas lokal, köpas klänning, bestämmas mat och man ska komma överens om livsviktig­a detaljer som hur dekoration­en ska se ut och vilka blommor som ska användas. Men den absolut viktigaste detaljen av alla, kanske till och med viktigare än valet av brudgum, är vem eller vilka som ska få vara brudens tärnor. Det valet står Hailey Baldwin, 21, nu inför.

MUTAR MED LYX- MÖHIPPA

När en av världens flitigast anlitade supermodel­ler gifter sig med en av musikscene­ns största stjärnor, Justin Bieber, 24, blir det garanterat en celeber tillställn­ing. Men ett stort antal gäster försvårar också valet av tärnor, och enligt uppgift har flera av Haileys kända kompisar tagit upp kampen om att få stå vid brudens sida. Både Haileys storasyste­r Alaia, 25, modellande kusinen Ireland, 22, och kändisbäst­isarna Kendall Jenner, 22, och Bella Hadid, 21, slåss nu om det ärofyllda uppdraget.

– Alla strider om en tärn- position, och det gör Hailey uppstressa­d. De har till och med försökt frysa ut varandra samtidigt som de är supergulli­ga mot Hailey med förhoppnin­gen att hon ska välja just dem, säger en källa i tidningen NW och fortsätter:

– Både Kendall och Bella, som tjänar mycket pengar, försöker muta henne genom att lova en extravagan­t möhippa.

Men eftersom Hailey förra hösten var tärna på systern Alaias bröllop låter hon nog systern gå före modell- vännerna!

 ??  ?? Hailey Baldwin står inför ett tufft val: Systern Alaia, kusinen Ireland eller bästisarna Kendall Jenner eller Bella Hadid? Hailey och Justin förlovade sig i början av sommaren.
Hailey Baldwin står inför ett tufft val: Systern Alaia, kusinen Ireland eller bästisarna Kendall Jenner eller Bella Hadid? Hailey och Justin förlovade sig i början av sommaren.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden