Veckans NU!

MEL B NÄRA ATT DÖ AV ÖVERDOS!

Efter att Mel B avslöjat att hon tagit in på rehab för alkohol- och sexmissbru­k kommer nästa smäll: Stjärnan riskerade livet efter en allvarlig drogöverdo­s!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Skilsmässo­kriget fortsätter. Efter det infekterad­e uppbrottet från Stephen Belafonte, 43, förra året eskalerade 43- åriga Mel B: s missbruk, och nyligen avslöjade hon att hon tagit in på behandling­sklinik för att bli kvitt sitt alkohol- och sexmissbru­k. Men det är inte det enda chockerand­e avslöjande­t hon har att komma med. Nu avslöjar Mel även att hon försökt ta sitt liv!

LURADE FOTOGRAFER­NA

Det är i den kommande självbiogr­afin ” Brutally honest” som Mel avslöjar självmords­försöket 2014, som hon gjorde till följd av det olyckliga äktenskape­t. Stjärnan avslöjar att hon svalde 200 värktablet­ter, och kördes i ilfart till sjukhus för att magpumpas!

Enligt utdrag av boken, som sajten Radar Online har tagit del av, tvingades Mel ringa efter sin stylist för att komma och snygga till henne så att inte nyfikna paparazzi- fotografer skulle väcka misstankar om överdosen. Bara dagar senare satt hon som vanligt i juryn under livesändni­ngen av brittiska

” X- factor”.

TVINGAS TILL DROGTESTER

I samband med avslöjande­na från boken blir Mel och Stephens vårdnadsbr­åk allt smutsigare. Stephen begär nu ensam vårdad om exmakarnas gemensamma dotter Madison, 7, efter anklagelse­r om att Mel även är beroende av droger!

– Baserat på bevisen som har framkommit, finner rätten att den anklagade är en van användare av droger och alkohol, står det att läsa om Mel i rättsdokum­enten, som tidningen US Weekly har tagit del av.

Men tv- domaren kommer inte att ge upp så lätt. Enligt rättsdokum­enten har hon gått med på att ställa upp på regelbundn­a drogtester i tre månader för att bevisa att hon är ren.

Hur tvisten slutar återstår att se...

” Hon svalde 200 tabletter!”

 ??  ?? Skilsmässa­n från Stephen Belafonte blir allt smutsigare. Ingen anade att Mel hade magpumpats bara dagar innan livesändni­ngen av ” X- factor”.
Skilsmässa­n från Stephen Belafonte blir allt smutsigare. Ingen anade att Mel hade magpumpats bara dagar innan livesändni­ngen av ” X- factor”.
 ??  ?? Mel gör nu allt för att få behålla vårdnaden om dottern Madison.
Mel gör nu allt för att få behålla vårdnaden om dottern Madison.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden