Veckans NU!

STJÄRNAN HAR GÅTT NER 35 KILO!

Aktrisen Melissa Mccar thy har gjor t en viktresa som heter duga, och nu visar hon upp sin nya superkropp!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Det var svårt att över huvud taget känna igen skådisen Melissa Mccarthy, 48, under Torontos filmfestiv­al i september.

Av alla celebra gäster på tv- bolaget Fox searchligh­t party, var det Melissa som drog flest blickar till sig. Och inte på grund av en vulgär eller utstickand­e outfit – utan för sin nya superkropp!

KAN INTE TRÄNA

I en gul, blommig klänning tog den rödhåriga ” The Heath”- stjärnan röda mattan med storm, och hon uppges ha gått ner häpnadsväc­kande 35 kilo!

Men det är inte hårdtränin­g som ligger bakom den nya looken, utan helt enkelt en kostföränd­ring, som startade inför inspelning­en av nya ” Ghost busters”- filmen.

– Jag hade inte kunnat träna även om jag hade velat. Jag började bara äta hälsosamma­re, säger Melissa i ” Ellen Degeneres show”.

OSCARS NOMINERADE­S

Förutom kosten menar Melissa att hon också har slutat oroat sig för sin kropp, vilket hon tror har underlätta­t viktnedgån­gen.

– Jag har slutat bry mig om min vikt. Konstigt nog tror jag att det hjälper att bara ha en sund inställnin­g till det hela och sluta oroa sig, säger hon i tidningen Life & Style.

Melissa blev en av Hollywoods starkast lys andestjärn­or när hon Oscars nominerade­s för sin roll i” Bridesmaid­s” 2011, och har även haft en huvudroll i tv- serien ” Mike and Molly”.

” Jag slutade oroa mig”

 ??  ?? Är det du Melissa? Stjärnan har gjort en imponerand­e viktresa, och var nästan oigenkännl­ig på röda mattan på Torontos filmfestiv­al. Så här är vi vana att se Melissa.
Är det du Melissa? Stjärnan har gjort en imponerand­e viktresa, och var nästan oigenkännl­ig på röda mattan på Torontos filmfestiv­al. Så här är vi vana att se Melissa.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden