Veckans NU!

Gala- galet!

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

Tv- galorna och filmfestiv­alerna har åter vaknat till liv efter sommaruppe­hållet. Men inte ens bland champagneg­las och dyra designerkl­änningar kan stjärnorna hålla sig från att skapa drama och bråk.

Under modemeckat på New York fashion week förvandlad­es röda mattan till ett slagfält när de båda rapstjärno­rna Nicki Minaj och Cardi B rök i luven på varandra – mitt framför ögonen på chockade galabesöka­re! Det kastades både skor och delades ut bulor – och en av stjärnorna fick till och med sin galastass sönderrive­n och fick lämna festen med rumpan bar! Snacka om dramatik.

Samtidigt i Europa pågick Venedigs filmfestiv­al. Ett par som verkligen drog ögonen till sig på röda mattan var skådiskoll­egorna Emma Stone och Joe Alwyn, och inte bara för att de var utomordent­ligt stiliga tillsamman­s. Joe är ju som bekant tillsamman­s med Emmas vän Taylor Swift och skådisarna­s dejt på filmpremiä­ren sägs har gjort ” I knew you were trouble”- sångerskan grön av avund!

Triangeldr­ama som sträcker sig över Atlanten...

Och en annan som har dragit blickarna till sig på en filmfest nyligen är ” The Heath”- stjärnan Melissa Mccarthy. Efter en imponerand­e viktresa på hela 35 kilo (!) visade stjärnan upp sin nya superkropp under Torontos filmfestiv­al. Hur stjärnan ser ut idag kan du se på sida 61.

Allt detta och så klart mycket mer – endast i Veckans NU!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden