Veckans NU!

” BRAD BLOTTADE SIG – FÖR BARN!”

Brad Pitt visade pitten. Det är i alla fall vad Angelina Jolie planerar att använda emot honom för att vinna vårdnadstv­isten mot sin exman!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL

Skilsmässa­n mellan Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 54, anses vara en av de smutsigast­e i Hollywoods mångåriga historia. Skådispare­t gifte sig 2014 efter nio år ihop, men äktenskape­t blev kortvarigt och redan efter två år var det till ända. Sedan dess har paret bråkat konstant om vem som ska ha vårdnaden om deras sex barn, men nu har Angie en slug plan för hur hon ska få övertaget! VAR UTTRÅKAD

Angelina drar nu ut ett nytt ess ur rockärmen för att vinna vårdnaden. Hon anklagar sin exman för att ha blottat sig – för barn!

När Brad spelade in filmen ” Cutting class” 1988, långt innan Angie fanns med i bilden, ska han ha visat sina könsdelar för en mamma och hennes barn – för att han var uttråkad!

Skådisens tidigare publicist Phil Lobel har berättat för sajten Radar Online om tilltaget:

– Han ringde mig och sa: ” Phil, du kommer inte tro vad som precis hände! Vi var så uttråkade under inspelning­en att jag och min kompis började moona för bilar på motorvägen.” har Phil berättat.

BLEV POLISANMÄL­D

Men historien fick sig ett hastigt slut då en mamma och hennes dotter tog mycket illa vid sig och gjorde en polisanmäl­an mot den moonande skådisen, som lyckades ta sig ur situatione­n för att slippa finkan.

– Jag hittade en advokat som gick med på att ta sig an fallet för 1000 dollar, vilket var en stor summa på den tiden, förklarar Phil.

Straffet blev böter, och just att Brad blivit dömd är något som Angelina kanske planerar att använda sig av i rätten.

– Om hon vill göra honom till åtlöje så kan hon dra upp det där, säger familjerät­tsadvokate­n Debra Opri till sajten.

Det känns som att vi inte har läst det sista om exmakarnas smutsiga vårdnadstv­ist…

 ??  ?? Angelina med barnen Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingar­na Knox och Vivienne, 10.
Angelina med barnen Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingar­na Knox och Vivienne, 10.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden