Veckans NU!

” VILL INTE LEVA LÄNGRE!”

Mila Kunis har rasat i vikt de senaste månaderna och det är inte mycket kvar av stjärnan. Det har gått så långt att hon har blivit tvångsinla­gd för psykisk vård!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

På premiären av nya filmen ” The Spy who dumped me” dök Mila Kunis, 35, upp stylad upp över öronen, med fixat hår och glammigt smink till sin böljande röda klänning. Men den fagra ytan lurade inte åskådarna som reagerade kraftigt på stjärnans avmagrade kropp! – Mila är magrare än någonsin. Hon brukade ha fantastisk­a kurvor, men idag är hon jättemager, säger ett vittne i tidningen NW.

Och nu avslöjas det att Milas liv är allt annat än glammigt under ytan...

” Hon väger bara 43 kilo!”

LÄMNAD FÖR YNGRE KVINNA

Flera källor i amerikansk­a medier hävdar att stjärnan är livrädd att hennes make Ashton Kutcher, 40, ska lämna henne för en yngre kvinna – precis som han gjorde mot exfrun Demi Moore, 55!

– Mila är övertygad om att Ashton kan behandla henne på samma sätt som med Demi, säger en annan källa i tidningen.

Efter skilsmässa­n gick Demi ned sig fullständi­gt och både festade hårt och tappade i vikt,

och nu ser Ashton utan att ha lett in Mila på samma spår.

– Det har sakta men säkert byggts upp och både hon och Ashton är olyckliga just nu. Det är mycket värre än vad många vet, säger en insider i tidningen Star!

BEHÖVER HJÄLP

Äktenskaps­problemen ryktas var orsaken till Milas enorma viktsamman­brott, och skådisen tros ha tappat över 16 kilo på mindre än ett år och väger idag endast 43 kilo, enligt tidningen National Enquirer!

– Hon har förlorat en stor mängd fett från sitt ansikte och hennes ben syns tydligt, säger läkaren Dr. Gabe Mirkin i tidningen.

Till råga på allt lider skådisen även av ångestatta­cker och regelbundn­a mentala sammanbrot­t, och i de mörkaste stunderna är hon oförmögen att ens ta hand om de två barnen! Ashton har nu tvingats ta till drastiska metoder för att få in sin fru på psykisk intensivvå­rd i största hemlighet då varken han eller hon vill leva som de gör längre. Aktrisens vänner har även uttryckt oro för att det snart ska gå så långt att hon blir självmords­benägen.

– Hennes ångest över det krackelera­de äktenskape­t tär på henne. Hon behöver hjälp innan det är för sent, säger en källa nära paret i NW.

Vi håller alla tummar för att Mila ska må bra igen snart!

” Ashton gjorde samma mot Demi Moore”

 ??  ?? Mila Kunis mår allt sämre och på kort tid har stjärnan rasat över 16 kilo!
Mila Kunis mår allt sämre och på kort tid har stjärnan rasat över 16 kilo!
 ??  ??
 ??  ?? Hennes och Ashton Kutchers äktenskaps­kriser tros ligga bakom viktraset.
Hennes och Ashton Kutchers äktenskaps­kriser tros ligga bakom viktraset.
 ??  ?? Ashton är rädd att Mila är på väg att gå ner sig totalt och har därför tvingat stjärnan att lägga in sig för behandling.
Ashton är rädd att Mila är på väg att gå ner sig totalt och har därför tvingat stjärnan att lägga in sig för behandling.
 ??  ?? Mila är orolig att Ashton ska behandla henne som han behandlade exfrun Demi Moore – och vara otrogen!
Mila är orolig att Ashton ska behandla henne som han behandlade exfrun Demi Moore – och vara otrogen!
 ??  ?? Även Demi rasade i vikt under äktenskape­t med Ashton, och efter skilsmässa­n hanterade hon sorgen genom hårt festande. Här på väg hem efter en vild partynatt.
Även Demi rasade i vikt under äktenskape­t med Ashton, och efter skilsmässa­n hanterade hon sorgen genom hårt festande. Här på väg hem efter en vild partynatt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden