Veckans NU!

LINDSAY SLAGEN I ANSIKTET AV ILSKEN MAMMA!

Efter en tids lugn är Lindsay Lohan åter i blåsväder efter att ha trakassera­t en flyktingfa­milj – i livesändni­ng!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Skandalstj­ärnan Lindsay Lohan, 32, väckte nyligen stor uppståndel­se när hon gjorde en livesändni­ng på Instagram som visade hur hon trakassera­r en familj på en mörk gata i Ryssland och försöker övertala deras barn att följa med till hennes hotell. I klippet hävdar stjärnan, som trots att hon är amerikan pratar engelska med en märklig brytning i filmen, att familjen är hemlösa flyktingar från Syrien, och anklagar föräldrarn­a för att jobba med barnsexhan­del!

– Följ med mig, min bil är precis här, säger stjärnan till barnen innan hon riktar sig till tittarna:

– De sysslar med traffickin­g! Jag kommer inte gå härifrån förrän jag tagit er. Nu vet jag vilka ni är!

FÖRFÖLJER FAMILJEN

Den besynnerli­ga videon, som inte visar något som tyder på sexhandel, fortsätter med att Lindsay förföljer familjen och ropar åt dem på både bruten engelska och arabiska. I slutet av klippet ses hur kvinnan som blivit oönskat filmad ilsknar till och ser ut att slå mot stjärnans ansikte! Lindsay hörs skrika till innan hon riktar kameran mot sig själv och med ett skärrat uttryck och gråten i halsen säger:

– Jag är chockad. Jag är så rädd nu!

MÖTS AV KRITIKSTOR­M

Även om stjärnan tycks ha agerat i välvilja har sändningen mötts av massiv kritik.

– Det är otroligt att en kvinna går fram till en oskyldig familj och försöker kidnappa deras barn medan hon livesänder brottet och ingen säger något, skriver en Twitter- användare.

– Lindsay förföljde en familj mitt i natten, försökte kidnappa deras barn och blev ivägkörd av deras mamma. Sedan grät HON ut och förklarade hur rädd HON var, skriver en annan.

Efter kritiken har stjärnan raderat videon.

 ??  ?? Det har varit tyst om Lindsay Lohan ett bra tag – men nu är stjärnan åter i blåsväder! Stjärnans tårar i livesändni­ngen har mött kritik.
Det har varit tyst om Lindsay Lohan ett bra tag – men nu är stjärnan åter i blåsväder! Stjärnans tårar i livesändni­ngen har mött kritik.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden