Veckans NU!

KENDALL & ANWARS HETA MODEHÅNGEL!

Efter en sommar full av triangeldr­ama ser Kendall Jenner ut att ha gått vidare med ett av triangelns hörn: Bästisarna­s lillebror Anwar Hadid!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Kendall Jenner, 22, har inte legat på latsidan i sommarens dejtingdju­ngel. Efter uppbrottet från Blake Griffin, 29, pendlade hon mellan basketspel­aren Ben Simmons, 22, och bästisarna Gigi, 23, och 21- åriga Bella Hadids lillebror Anwar, 19. Men nu ser Ben ut att vara bortglömd för gott när Kendall och Anwars förhålland­e blir alltmer seriöst!

KYSSTES PÅ MODEVECKAN

Allt började med att de båda modellstjä­rnorna sågs grovhångla på en fest i juni, något som Veckans NU! tidigare har rapportera­t om. Men den senaste tiden har stjärnorna setts allt oftare tillsamman­s på både fester och modeevent, och flera vittnen har tisslat och tasslat om att de även sågs kyssas under Milano fashion week i september.

– Anwar håller på att falla handlöst för Kendall. Han tycker att hon är smart, rolig, sexig och har en makalös stil, säger en källa till sajten Hollywood Life.

RETAS AV SYSTRARNA

Men när systrarna är nära håller den unge modellen tyst.

– Gigi och Bella retar honom konstant för att han dejtar deras vän. Men han vägrar avslöja några detaljer om sin och Kendalls relation, fotsätter källan.

Modellpare­t får dock allt svårare att hålla tyst om relationen, speciellt när Anwar vid flera tillfällen har fastnat på bild med ett tydligt synligt sugmärke på halsen!

Snacka om att märk- värdig kärlek!

” Han faller handlöst för henne”

 ??  ?? Efter sommarens kärlekskar­useller har Kendall Jenner slagit sig till ro med modellkoll­egan Anwar Hadid.
Efter sommarens kärlekskar­useller har Kendall Jenner slagit sig till ro med modellkoll­egan Anwar Hadid.
 ??  ?? Anwar syntes nyligen med ett ” kärleksmär­ke” synligt på halsen!
Anwar syntes nyligen med ett ” kärleksmär­ke” synligt på halsen!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden