Veckans NU!

NICOLE & TOM I SCIENTOLOG­IBRÅK – OM SONEN!

Tom Cruise har stora planer på att låta sin son Connor ta över efter honom som Scientolog­ins affischnam­n. Men det kommer inte Connors mamma Nicole Kidman att tillåta!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: I BL, STELLA PI CTURES

Sedan skilsmässa­n 2001 har Tom Cruise, 56, och Nicole Kidman, 51, inte haft mycket till övers för varandra, mycket på grund av Toms djupa tro till Scientolog­in. Men trots att Nicole har tagit tydligt avstånd från religionen har deras två adopterade barn, Connor, 23, och Bella, 25, stannat kvar i kyrkan. Men nu har Toms planer för sonen fått aktrisen att se rött och hon är nu fast besluten om att ta Connor ifrån kyrkan – till varje pris!

” TOM ÄR HYSTERISK”

Enligt nya uppgifter har Connor lämnat sin gamla ungkarlsly­a som han delade med några kompisar för att istället flytta till Scientolog­ins högkvarter i Florida, känt som Sandslotte­t. Det har fått varningskl­ockorna att ringa hos Nicole.

– Nicole visste självklart att Connor var involverad i sin pappas religion, det är omöjligt att missa med tanke på hur hysterisk Tom är. Men hon trodde att Toms fadersstat­us ändå skulle ge sonen en normal uppväxt, säger en källa nära skådespele­rskan i tidningen Star!

FÖRBJUDS FESTA

Kyrkan sägs ha stora planer för Connor och vill att han ska ta över som ansiktet utåt efter sin pappa. Men att vara tronarving­e kostar.

– Connor tror att han blir behandlad som en prins i Sandslotte­t, men sanningen är att de spionerar på honom dygnet runt. Han får inte heller dricka alkohol längre eller festa med sina kompisar, säger källan.

Nicole planerar nu att ta kontakt med sin son och försöka ta honom ifrån högkvarter­et innan det är för sent, och hon är till och med beredd att sätta sig upp mot Tom om det behövs.

– När Tom får reda på att hon har kontaktat Connor kommer han att koka av ilska. Men det kommer inte stoppa henne och hon vet att Tom inte har samma makt i Hollywood som han brukade ha, avslutar källan.

” De spionerar på honom dygnet runt!”

 ??  ?? Tom har stora planer för Connor. Connor har tvingats lägga tidigare extraknäck­et som dj på hyllan för Toms skull. Han har även slutat dricka och festa! ” Bella bor i alla fall i London och slipper bli något affischnam­n för kyrkan. Connor däremot befinner sig mitt i hjärtat av den ondskefull­a ledningen”, säger en källa i tidningen Star! Nicole och Tom var gifta mellan 1990 och 2001.
Tom har stora planer för Connor. Connor har tvingats lägga tidigare extraknäck­et som dj på hyllan för Toms skull. Han har även slutat dricka och festa! ” Bella bor i alla fall i London och slipper bli något affischnam­n för kyrkan. Connor däremot befinner sig mitt i hjärtat av den ondskefull­a ledningen”, säger en källa i tidningen Star! Nicole och Tom var gifta mellan 1990 och 2001.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden