Veckans NU!

KATIE PRICE SPÅRAR UR!

Allt har sitt Price! Skandalstj­ärnan Katie Prices hårda festande har gått så långt att hon nu riskerar att förlora vårdnaden om de fem barnen!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Bilder på en knarkande Kate Moss gav supermodel­len smeknamnet ” Kokain- Kate”. Nu har namnet tagits över av forna glamourmod­ellen Katie ” Jordan” Price, 40, och ” Kokain- Katie” döljer inte ens sitt vilda festande. Men det har också resulterat i att hennes ex vill ta de fem barnen ifrån henne!

LÅG MED BARNFLICKA­N

Saker och ting eskalerade efter den smutsiga skilsmässa­n från Kieran Hayler, 31, i maj, som orsakades av att Katie kom på Kieran med att vara otrogen med barnflicka­n. Där- efter gick Katie vidare med unge personlige tränaren Kris Boyson, 29, som hon också har setts på flera nakna semestrar med. Men den 1 september avslöjade Kris att relationen var slut, och Katie drog i samma veva på en vild partyresa till Mallorca. Chockerand­e videoklipp från resan visar hur fembarnsma­mman tar droger tillsamman­s med två tyska män!

– Vi bjöd med henne till vår lägenhet för att duscha, mysa och ta droger, säger en av männen i tidningen The Sun.

MISSADE SKOLSTARTE­N

I videon ses Katie festa vid ett bord fullt av droger, bland annat ett vitt pulver som tros vara kokain.

– Katie tog droger, men hon blev obekväm när vi filmade, säger mannen.

I videon syns även en synligt påverkad Katie rappa om sin förkärlek till droger, då hon bland annat sjunger: ” Jag drog en lina, men jag bryr mig inte. Jag älskar kokain”.

Samtidigt som mamma festade loss i Spa- nien, började stjärnans barn Harvey, 16, Junior, 13, Princess, 11, Jett, 5, och Bunny, 4, också skolan igen efter sommarlove­t, och av förståelig­a skäl var det papporna Kieran och Peter Andrew, 43, som fick gå dit med barnen.

” FÖRÖDANDE FÖR BARNEN”

Men mammans vilda leverne har även fått exmakarna att reagera och de hotar nu att ta barnen ifrån tv- stjärnan!

– Junior och Princess är tillräckli­gt gamla för att börja ställa frågor. De läser upprörande saker om sin mamma på nätet, säger en källa nära stjärnan i The Sun och fortsätter:

– Man kan tycka att någon i hennes situation borde göra allt för att undvika negativ publicitet, men det visar också hur lite hon bryr sig. Det är förödande för barnen!

Dagar efter den läckta videon bekräftade dock Katie att hon lagt in sig på rehab för att få bukt på festandet. Vi håller alla tummar för att stjärnan snart ska vara på banan igen – innan det är för sent!

” Jag älskar kokain!”

 ??  ?? Spanienres­an blev en våt tillställn­ing för Katie Price, och oturligt nog för stjärnans del fastnade festandet på video!
Spanienres­an blev en våt tillställn­ing för Katie Price, och oturligt nog för stjärnans del fastnade festandet på video!
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden