Veckans NU!

ANGELINAS NYE HETA LIVVAKT!

Whitney Houston föll för sin hunkige livvakt i filmen ” Bodyguard”, och nu verkar Angelina Jolie ha gjort detsamma!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Medan vårdnadsbr­åket mot exmaken Brad Pitt, 54, fortskride­r har i alla fall ett nytt ljus tonat upp sig i 43- åriga Angelina Jolies mörker. När hon än så länge har ensam vårdnad om de sex barnen Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, Vivienne, 10, och Knox, 10, har hon också tvingats uppdatera sitt säkerhetst­eam. Och hon har gjort det med ett riktigt ögongodis!

ÄR ISOLERAD

Enligt uppgifter i flera amerikansk­a medier har skådisens och den blonde säkerhetsv­aktens relation sakta men säkert börjat övergå till att vara mer än bara arbetsmäss­ig.

– Angelina känner sig så isolerad från resten av världen. Hennes livvakt är en av få personer som hon verkligen kan anförtro sig till, säger en källa i tidningen Life & Style och fortsätter:

– De tillbringa­r mycket tid tillsamman­s och han har blivit den person hon litar på allra mest.

BRAD ÄR IRRITERAD

Den mystiske vakten har också tillbringa­t mycket tid med Angelinas barn, vilket är en stor anledning till att stjärnan tycker så mycket om honom.

– Hennes bodyguard är fantastisk med barnen och de älskar honom, till och med äldste Maddox, säger en annan källa i tidningen.

Och att ha en hunkig vakt med sig är inte bara positivt för ögat och ur säkerhetss­ynvinkel. Angelina sägs också älska att vaktens närvaro sticker i ögonen på Brad!

– Hon är inte dum. Hon vet att det irriterar Brad massor att hon har en så snygg vakt med sig var hon än går, avslutar källan.

Dramat fortsätter alltså...

” Barnen älskar honom”

 ??  ?? Angelina Jolie har en ny man i sitt liv i form av sin hemlige livvakt! Aktrisens nya ögongodis har upprört exet Brad Pitt.
Angelina Jolie har en ny man i sitt liv i form av sin hemlige livvakt! Aktrisens nya ögongodis har upprört exet Brad Pitt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden