Veckans NU!

TRIANGELDR­AMAT INFÖR BRÖLLOPET!

Åh nej! Förra året förlovade sig Gwyneth Paltrow med sin Brad Falchuk, men ett triangeldr­ama har hotat drömvigsel­n!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Efter tre år tillsamman­s förlovade sig Gwyneth Paltrow, 45, förra året med ” Glee”- skaparen Brad Falchuk, 47. Aktrisen visade sedan upp en gnistrande ring med en ovanlig blå diamant och allt har tyckts vara frid och fröjd inför vigseln. Men bara veckor innan det planerade bröllopet kom chockbeske­det: Brad hotade att ställa in vigseln!

SEMESTRADE MED EXET

Enligt källor i flera amerikansk­a medier ska ett svartsjuke­drama har orsakat stora bråk hos paret. Allt ska ha börjat med att Gwyneth ville att exmaken Chris Martin, 41, som hon har barnen Apple, 14, och Moses, 12, med, skulle leda henne till altaret. Det fick Brad att gå i taket.

– Chris bad också om att få viga dem, vilket Gwyneth tyckte var gulligt, men det tyckte inte Brad. Hon var chockad när hon såg hans reaktion, hon trodde att han förstod hur nära hennes och Chris relation fortfarand­e är, säger en insider i tidningen Star!

Under sommaren har Gwyneth och Chris bland annat setts på en mysig familjesem­ester ihop med barnen – utan Brad och Chris nya flickvän Dakota Johnson, 28. Som om det inte var nog erkände Gwyneth nyligen att hon fortfarand­e bär exets efternamn.

– Mitt riktiga namn är Gwyneth Paltrow Martin. Alla på barnens skola kallar mig Mrs. Martin, vilket är ganska kul, säger hon i tidningen Glamour.

RÄDD ATT GIFTA SIG

Den frostiga relationen mellan de blivande makarna blev inte heller varmare av att Gwyn nyligen avslöjade i sin podd ” The Goop podcast” att hon är rädd för att gifta sig igen. Dessutom hävdar flera källor i stjärnans närhet att bröllopspl­aneringen har blivit till en mardröm för Brad.

– Hon har betett sig som en riktig bridezilla. Hon styrde och ställde över allting och Brad tröttnade rejält, säger källan.

Men, slutet gott, allting gott! Den 29 oktober skred paret mot altaret under storslagna former, med en hel uppsjö av kända namn som vittnen. Eller vad sägs om bröllopsgä­ster som Cameron Diaz, Robert Downey Jr. och Steven Spielberg?

Grattis till de nyblivna makarna!

” Hon var chockad över hans reaktion”

 ??  ?? Efter många om och men har Gwyneth Paltrow och Brad Falchuck äntligen gift sig! Brad är inte glad över fästmöns relation med exet. Hurra! Makarna visade upp sina nya vigselring­ar för omvärlden på Instagram.
Efter många om och men har Gwyneth Paltrow och Brad Falchuck äntligen gift sig! Brad är inte glad över fästmöns relation med exet. Hurra! Makarna visade upp sina nya vigselring­ar för omvärlden på Instagram.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden