Veckans NU!

DREW & JUSTIN ÅTERFÖRENA­DE EFTER 8 ÅR!

Man ska aldrig säga aldrig! Efter åtta år isär ser Drew Barr ymore ut att ha hittat tillbaka till exet Justin Long!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Hallelujah! Hollywoods forna turturduvo­r Drew Barrymore, 43, och Justin Long, 40, ryktas ha fått upp ögonen för varandra igen, efter hela åtta år isär! Flera vittnen ska ha sett det nygamla paret tillsamman­s på ett hotell i New York i mitten av september, och källor hävdar att det var uppenbart att stjärnorna var ” mer än bara vänner”.

– De slutade aldrig bry sig om varandra och höll kontakten även efter uppbrottet. Men det ena har lett till det andra och romansen blommar igen, säger en källa i tidningen NW.

PRATAR KONSTANT

Drew och Justin dejtade till och från mellan 2007 och 2010 och var ett av Drömfabrik­ens gulligaste par. Förutom sin privata relation spelade de dessutom mot varandra i filmerna ” Dumpa honom!” och ” Going the distance”. Efter uppbrottet gifte sig Drew istället med Will Kopelman, 40, och fick döttrarna Olive, 5, och Frankie, 4. Men skilsmässa­n 2016 har istället öppnat upp för möjlighete­n att försöka ihop med Justin igen, och enligt uppgift har stjärnorna sms: at och pratat konstant på Facetime de senaste veckorna.

– Det är som att tiden har stått stilla. Kemin finns definitivt där igen och Drew har alltid haft en speciell plats i Justins hjärta, säger källan.

VÄNNERNA JUBLAR

Trots att skådisarna har varit ifrån varandra under så många år, verkar deras känslor för varandra inte ha svalnat. Däremot lär inte fansen få se stjärnorna dela gulliga bilder av sin hittills hemliga relation på sociala medier någon gång snart.

– De går långsamt fram den här gången, men deras vänner kunde inte vara gladare för deras skull. Alla har alltid hoppats att det ska bli de två igen, avslutar källan.

Bättre lycka den här gången!

” Det är som att tiden har stått stilla!”

 ??  ?? Gammal kärlek rostar aldrig, det bevisar Drew Barrymore och Justin Long! Stjärnorna började dejta redan 2007 och bröt upp 2010, men nu har de hittat tillbaka till varandra.
Gammal kärlek rostar aldrig, det bevisar Drew Barrymore och Justin Long! Stjärnorna började dejta redan 2007 och bröt upp 2010, men nu har de hittat tillbaka till varandra.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden