Veckans NU!

RISKERAR FÄNGELSE – EFTER ATTACK PÅ STRIPPKLUB­B!

Rapparen Cardi B har självmant anmält sig själv till polisen, efter att hon gått till angrepp mot två bartendrar på en strippklub­b. Trots det riskerar hon fängelse!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Uh oh! Rapparen Cardi B, 25, gjorde ett stort misstag när hon i augusti gick till angrepp mot två kvinnliga bartendrar på en klubb i New York. Trots att hon självmant har överlämnat sig till polisen riskerar hon fängelse för attacken – och tvingas då skiljas från sin nyfödda dotter!

KASTADE STOLAR

Det var under ett besök på strippklub­ben Angels som ” Bodak yellow”- sångerskan gick till angrepp. Enligt uppgift beordrade hon sitt entourage att attackera två av kvinnorna i baren, eftersom en av dem hade skrutit om att hon hade legat med stjärnans make, rapparen Offset, 26. Sedan gick det vilt till.

– Hennes följe slog kvinnorna med både stolar och flaskor, säger en källa till sajten Hollywood Life.

” De slogs med flaskor!”

I SLAGSMÅL MED NICKI

Stjärnan riskerar nu upp till två års fängelse för inblandnin­g i misshandel­n, vilket vore en total mardröm för henne eftersom hon och Offset så sent som i juli välkomnade sitt första barn, dottern Kulture.

– Cardi är livrädd att hon ska hamna i fängelse. Bara tanken är skrämmande, inte minst eftersom hon i så fall inte skulle få träffa sin lilla flicka. Det vore förödande, säger en annan källa till sajten.

Det är inte första gången Cardi hamnar i bråk. Som Veckans NU! tidigare har skrivit om gick stjärnan även till angrepp mot Nicki Minaj under en modegala på höstens New York fashion week. Cardi kastade en sko mot ” Anaconda”- rapparen och i tumultet som uppstod fick hon själv en rejäl smäll mot huvudet, och lämnade festen med en blånad bula i pannan.

 ??  ?? Trots de glada minerna utanför polishuset är Cardi B livrädd för att hamna bakom lås och bom för en misshandel på en strippklub­b! Cardi vill inte skiljas från sin två månader gamla dotter Kulture, som hon har med rapparen Offset.
Trots de glada minerna utanför polishuset är Cardi B livrädd för att hamna bakom lås och bom för en misshandel på en strippklub­b! Cardi vill inte skiljas från sin två månader gamla dotter Kulture, som hon har med rapparen Offset.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden