Veckans NU!

Stjam-Astro

-

LOURDES LEON Vågen

22 år den 14/ 10 2018

Lourdes är dotter till superartis­ten Madonna och förväntnin­garna på henne har varit stora från början. Född i vågskålarn­as diplomatis­ka och estetiska tecken är hon betydligt blygare och ödmjukare än sin mamma, men har ändå modigt valt att ställa sig i rampljuset. Hon dansar och modellar och har med sin personliga stil blivit en modeikon. Med Vågen som soltecken älskar Lourdes skönhet och lyx och med familjens miljarder kommer hon inte att sakna något. Dock är hon fortfarand­e strängt övervakad av sin kontroller­ande mamma! Romantisk Neptunus ger sig in i leken och det har en mycket romantisk påverkan på ditt kärleksliv! Baksidan är att du kan bli lättpåverk­ad, fatta inga viktiga beslut. Du lyckas med: Dejtingen Undvik: Impulser Turdag: 12/ 10 Flörta med: Vattumanne­n Ombytlig

Du är sällan särskilt rastlös eller otålig, men nu påverkar Mars och Jupiter och du nöjer dig inte med det vardagliga. Hitta dina äventyr!

Du lyckas med: Att överraska

Undvik: Tråkmånsar­na

Turdag: 14/ 10

Flörta med: Skorpionen

Harmoni

Månen och Venus vill skapa harmoni inom dig och då är det viktigt att undvika stress. Din kropp blir glad för små pauser från ekorrhjule­t. Du lyckas med:

Utflyktern­a. Undvik: Prestation­sångest

Turdag: 13/ 10 Flörta med: Fiskarna

På gång

Energin ökar under Mars intensiva stjärna och nu är du förmodlige­n både sportig och arbetssuge­n. Är du mitt i karriären driver du på ett steg till! Du lyckas med:

Vinnarskal­len Undvik: Sidospår Turdag: 17/ 10 Flörta med:

Skytten

Målstyrd Planeten Merkurius påverkan i tecknet gör dig målmedvete­n och effektiv och nu närmar sig framgångar­na. Den här perioden bör göra dig stolt över dig själv!

Du lyckas med: Planeringe­n Undvik: Slösan Turdag: 20/ 10

Flörta med: Jungfrun

Möten

Venus är kärlekens och vänskapens budbärare, nu är det utmärkt att jobba på relationer­na och låta mötena med dem du håller närmast dig förgylla dina dagar.

Du lyckas med: Att visa ditt hjärta

Undvik: Förseninga­r Turdag: 18/ 10 Flörta med:

Tvillingar­na

Initiativ

Du är periodens initiativt­agare, alltid redo att prova något nytt eller föra samman folk som kan ha glädje eller nytta av varandra. Du blickar framåt! Du lyckas med: Att

inspirera

Undvik: Lättjan Turdag: 15/ 10 Flörta med:

Kräftan

Omladdning

Du tar extra hand om dig själv nu, medveten om att du är en smula sliten av det som varit. Nu laddar du om och blir nystärkt och redo!

Du lyckas med: Att landa Undvik: Negativa personer

Turdag: 22/ 10 Flörta med:

Väduren

Nystart

Jupiters energier är uppmuntran­de och nu vill du ta nya steg, kanske börja om helt på nytt på något område. Att ge dig hemifrån ett tag är stärkande för själen! Du lyckas med: Ett viktigt beslut Undvik: Stora utgifter Turdag: 21/ 10

Flörta med:

Lejonet

Spänning

Du är oftast förnuftet själv, men nu vill Uranus bana se andra sidor av dig. Ge efter för din lust att göra oväntade saker, det kan bli spännande!

Du lyckas med: Att roa dig Undvik: Dåligt samvete

Turdag: 23/ 10 Flörta med:

Oxen

Kärleksfas Kärleken känns som ett spännande kapitel just nu! Är du singel kan du få en plötslig ingivelse att närma dig en person, kanske någon du haft kontakt med förut. Du lyckas med:

Charmen

Undvik: Avundsjuka­n Turdag: 24/ 10 Flörta med:

Stenbocken

Utrensning

Att prata ut och rensa i det inre gör dig starkare i dina övertygels­er. Stjärnorna sätter punkt för sådant som dränerat din energi och du sätter upp nya positiva mål! Du lyckas med: Ett

nej

Undvik: Skvaller Turdag: 16/ 10 Flörta med: Vågen

 ??  ??
 ??  ?? Robin Wright
Robin Wright
 ??  ?? Gal Gadot
Gal Gadot
 ??  ?? Johnny Depp
Johnny Depp
 ??  ?? Liv Tyler
Liv Tyler
 ??  ?? Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
 ??  ?? Heidi Montag
Heidi Montag
 ??  ?? Timothée Chalamet
Timothée Chalamet
 ??  ?? Tom Hiddleston
Tom Hiddleston
 ??  ?? Eva Longoria
Eva Longoria
 ??  ?? Adam Driver
Adam Driver
 ??  ?? Taylor Swift
Taylor Swift
 ??  ?? Kim Kardashian
Kim Kardashian

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden