Veckans NU!

JUSTIN & HAILEYS SMEKVECKA!

- Av: Erika Svensson Foto: Stella pictures

That's amore!

Ryktet säger att turturduvo­rna JUSTIN BIEBER,

24, och HAILEY BALDWIN, 21 – som förlovade sig i somras efter att bara ha dejtat i några få veckor – redan har gift sig! Stjärnorna har bland annat setts utanför stadshuset i New York för att ansöka om äktenskaps­certifikat, och flera källor i amerikansk­a medier hävdar att paret även vigdes under en liten, och hemlig, ceremoni.

– De gifte sig helt giltigt i stadshuset. De struntade i vad alla andra sa åt dem och bara gjorde det, säger en källa i tidningen People, och avslöjar också att paret planerar att hålla en större, kristen ceremoni senare:

– De kommer ha en stor fest, inför Gud och alla de älskar. Det är inte bara fans som är förvirrade över parets relationss­tatus. Inte ens Haileys kusin IRELAND BALDWIN, 22, vet om stjärnpare­t har gängat sig eller inte!

– Jag har ingen aning om vad deras status är. De kysser mest varandra runt om i världen, säger hon i tv- programmet ” Entertainm­ent tonight”.

Och kanske var det giftermåle­t stjärnorna firade när de nyligen flydde sin kos till romantiska Italien för en kortare bröllopsre­sa! Bilder från kärleksres­an, som bland annat tillbringa­des på en lyxyacht ute till havs, visar att paret hade svårt att slita sig från varandra!

Visst ser de ut att riktigt spira av bröllopsly­cka?

 ??  ?? Det var ständigt glada miner på den förmodade smekmånade­n! ” De kysser varandra runt om i världen”, säger Haileys kusin Ireland. Istället för mat föredrog stjärnorna att stoppa varandras tungor i mun!
Det var ständigt glada miner på den förmodade smekmånade­n! ” De kysser varandra runt om i världen”, säger Haileys kusin Ireland. Istället för mat föredrog stjärnorna att stoppa varandras tungor i mun!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden