Veckans NU!

BECKHAMS HARS FLYTTAT ISÄR!

19 års äktenskap ser ut att rinna mot sitt slut nu när Victoria och David Beckhams familjelög­ner har avslöjats!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: I BL

De firade sin 19 bröllopsda­g i somras, och postar allt som oftast gulliga familjebil­der ihop på sociala medier. Men allt är inte alltid som det verkar. Enligt uppgifter i flera utländska medier håller äktenskape­t mellan David, 43, och Victoria Beckham, 44, på att sjunga på sista versen!

– Ryktet i deras innersta kretsar säger att de har levt separata liv i flera månader. Hon gör sin sak, han gör sin, säger en källa i tidningen NW och fortsätter:

– Självklart har de inga planer på att annonsera någon skilsmässa. Victoria vill inte vanära sin familj och hon vet att det är bättre för deras varumärke om hon och David håller ihop.

KÖPER EGET HEM I MIAMI

Nog lever makarna olika liv alltid. David startade tidigare i år en egen fotbollsli­ga i Miami i Florida, USA, och medan bolltrolla­ren tillbringa­r all tid han kan i den soliga delstaten, har Vickan stannat hemma i England med barnen. David är nu i full jakt efter en egen ungkarlsly­a i Miami där han kommer att bo ensam.

– Om fotbollsla­get är där så måste han bo där, säger källan.

” Sprickorna i fasaden är tydliga”

Victoria har däremot inga planer på att lämna London, och enligt NW har hon bara besökt Miami en endaste gång sedan maken lanserade sitt team! Men det verkar inte störa David, som istället har setts besöka en swimmingpo­ol i sällskap med en okänd ung kvinna...

– Hon flörtade öppet med honom, log och lekte med sitt hår, allt det klassiska. David såg inte ut att ha någonting emot det, säger ett vittne i samma tidning.

MÅSTE HÅLLA IHOP

I somras gjorde paret ett ovanligt samarbete när de tillsamman­s med sina fyra barn frontade brittiska tidningen Vogue. Även där pra- tade Victoria om vikten av att hon och maken håller ihop.

– Vi inser båda att vi är starkare tillsamman­s än som individer. Vi respektera­r det familjeban­det och det är nyckeln, säger hon i tidningen.

Uttalandet har väckt reaktioner på flera håll, inte minst på sociala medier. Även experter har uttalat sig om Posh kryptiska kommentar.

– Det hon faktiskt säger är att hon och David håller ihop för familjens skull, istället för att berätta om sina känslor för varandra. I min mening antyder hon genom att inte säga att de är kära i varandra, att de förmodlige­n inte är det längre, säger relationse­xperten Jo

Hemmings i News! Magazine.

” BRÅKAR KONSTANT”

Källor i flera amerikansk­a medier har noterat sprickorna i stjärnorna­s äktenskap, och de glada familjebil­derna som Posh Spice gärna delar på sociala medier tros bara vara ett spel gör galleriern­a.

– Ingen skulle bli förvånad om de skiljer sig snart. De har fått det att fungera så här långt men sprickorna i fasaden är tydliga. Victoria ser till att de postar gulliga bilder på Instagram för att få det att se ut som att allting är okej. Men bakom låsta dörrar är allting annorlunda, de bråkar konstant, sägen en källa med insyn i tidningen In Touch.

” Ingen blir för vånad om de skiljer sig”

 ??  ?? 19 år – och inget mer? Enligt uppgifter i flera amerikansk­a medier håller David och Victorias äktenskap på att gå i kras.
19 år – och inget mer? Enligt uppgifter i flera amerikansk­a medier håller David och Victorias äktenskap på att gå i kras.
 ??  ??
 ??  ?? David planerar att köpa ett eget hus i Miami för att vara nära sin fotbollskl­ubb, och redan nu ser han ut att ha hittat nya vänner i staden när han har hängt med en mystisk brunett vid poolen...
David planerar att köpa ett eget hus i Miami för att vara nära sin fotbollskl­ubb, och redan nu ser han ut att ha hittat nya vänner i staden när han har hängt med en mystisk brunett vid poolen...
 ??  ??
 ??  ?? Makarna lever helt skilda liv, enligt flera källor.
Makarna lever helt skilda liv, enligt flera källor.
 ??  ?? Paret gjorde nyligen en sällsynt intervju i Vogue magazine.
Paret gjorde nyligen en sällsynt intervju i Vogue magazine.
 ??  ?? Victoria har lämnats ensam i England när David har dragit till USA.
Victoria har lämnats ensam i England när David har dragit till USA.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden