Veckans NU!

CHANNING TATUM KÄR I JESSIE J!

Vi hoppas att det inte är ” About the money, money, money”! Sex månader efter skilsmässa­n från Jenna Dewan har Channing Tatum hittat kärleken på nytt – i en kopia av exet!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Ledsen, ladies, men Channing Tatum, 38, är en upptagen man igen! Sex månader klarade hunken av att vara singel, efter skilsmässa­n från Jenna Dewan, 37, tidigare i år. Nu har han istället hittat lyckan i den brittiska ” Price tag”- sångerskan Jessie J, 30!

SPELADE GOLF IHOP

Rykten om det nya paret började surra efter att en Twitter- användare skvallrat om att stjärnorna hade setts spela minigolf ihop.

– Vem hade kunnat tro att ett jobb på en minigolfba­na kunde vara så vilt? Ikväll kom Channing Tatum och Jessie J förbi för att spela en runda, skrev twittraren.

Inlägget väckte genast frågor och banarbetar­en tvingades snart ge fler detaljer om kändismöte­t.

– De var supertrevl­iga. Jag var chockad när jag såg att det var Jessie och när jag hjälpte dem såg jag att Channing var med också. Vi kramades och jag fick en bild ihop med dem. Mot slutet av arbetspass­et fick jag också höra Jessie sjunga med till ” Somebody to love” på radion, skriver personen.

HAR EN TYDLIG TYP

Channing verkar onekligen ha en typ, då Jessie precis som exet Jenna har mörkt axellångt hår och sidbena.

Efter golfdejten bekräftade­s förhålland­et av en källa nära stjärnorna.

– De dejtar, men det är väldigt nytt, säger källan i tidningen People.

Channing och Jenna träffades 2005, under inspelning­en av filmen ” Step up!”. I april annonserad­e de sin skilsmässa, efter åtta år som gifta. De har även dottern Everly, 5, ihop.

Jessie, som fick en monsterhit med låten ” Bang bang” ihop med Nicki Minaj och Ariana Grande, har tidigare dejtat den amerikansk­a sångaren Luke James, 34.

Men nu är det alltså Channing som Jessie har ” Bang bang” ihop med!

” Det är väldigt nytt”

 ??  ?? Efter skilsmässa­n från Jenna Dewan har han nu hittat kärleken på nytt i sångerskan Jessie J. Och visst påminner hon om någon? ” Chenna” var gifta i åtta år och har dottern Everly ihop.
Efter skilsmässa­n från Jenna Dewan har han nu hittat kärleken på nytt i sångerskan Jessie J. Och visst påminner hon om någon? ” Chenna” var gifta i åtta år och har dottern Everly ihop.
 ??  ?? Lyckan ler åter mot Channing Tatum!
Lyckan ler åter mot Channing Tatum!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden