Veckans NU!

” SPRIT ELLER BEBISAR!”

Game of äktenskaps­problem? Bara månader efter ” Game of thrones”- stjärnorna­s bröllop har Kit Haringtons festande börjat oroa Rose Leslie.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Det är tydligt att det är Rose Leslie, 31, som sitter på Järntronen i hushållet! Endast tre månader efter skådisens drömbröllo­p med ” Game of thrones”- motspelare­n Kit Harington, 31, har äktenskape­t börjat knaka i fogarna. Boven i dramat sägs vara Kits alkoholvan­or!

HON VÄGRAR

De nyblivna makarna sägs redan ha börjat planera för en familj ihop, men innan det blir några Kit- kids har Rose ställt ett hårt, men rimligt, krav på sin make: Sluta supa!

– Kit vill ha barn lika gärna som Rose gör, men hon vägrar starta en familj om han inte ger upp sina vanor, säger en insider i tidningen Star!

SLOGS MED BILJARDKÖ

Sprit- kravet kommer inte utan anledning. I januari blev Kit utslängd från en pub i New York när han hade supit till och blivit våldsam mot några gäster, och bland annat slagits med en biljardkö, som Veckans NU! tidigare har rapportera­t. Och lyckligtvi­s är ” Jon Snow” helt med på noterna!

– Han har lagt av helt med både cigaretter och alkohol, och han gör det helt för Roses skull, säger källan och fortsätter:

– Han anstränger sig verkligen, för han ser sig själv med en hel drös med krullhårig­a bebisar ihop med Rose i framtiden. De försöker bli gravida och hoppas kunna komma med glädjande nyheter innan året är slut.

Vi håller tummarna för en ” Got”- bebis när ” Winter is coming”!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden