Veckans NU!

SELMA BLAIR KRONISKT SJUK!

Hon har tidigare kämpat mot ångest, depression­er och alkoholism. Nu har skådespele­rskan Selma Blair drabbats av MS.

- AV: OLA BRISI NG FOTO: I BL

” Jag faller och tappar saker!”

Hollywoods­tjärnan Selma Blair, 46, slog igenom stort i filmen ” En djävulsk romans” 1999 och hade sedan stora roller i ” Legally Blonde” och ” Hellboy”. Men privat har skådespele­rskan haft ett allt annat än framgångsr­ikt liv.

LÖPTE AMOK PÅ FLYG

För två år sedan arresterad­es skådespele­rskan efter att ha löpt amok på ett flygplan, berusad på en blandning av alkohol och tunga mediciner. Så sent som i våras talade hon ut på Instagram där hon erkände att hon länge brottats med både svår alkoholism, depression­er och ångestatta­cker. – Ångesten gjorde mig handikappa­d. Jag gick sönder, skrev hon bland annat.

TAPPAR MINNET

Efter att ha lyckats bli fri från sina beroenden kom skådisen nyligen med ytterligar­e ett tragiskt besked: Hon har drabbats av den obotliga nervsjukdo­men MS. Hon fick diagnosen så sent som den 16 augusti, men skriver att hon haft symptom länge och tror sig ha levt med sjukdomen ovetandes så länge som i 15 år! Hon tackar också sina medarbetar­e och kostymörer som hjälper henne att klä på sig under inspelning­arna.

– Jag har multipel skleros. Genom Herrens nåd, viljestyrk­a och de förstående producente­rna på Netflix har jag ändå ett underbart jobb. Jag är inaktiv, faller ibland och tappar saker. Mitt minne är dimmigt och vänstra sidan av kroppen ber om vägbeskriv­ningar från en trasig GPS. Men vi kör på, skriver hon på Instagram.

Stjärnan har sonen Arthur, 7, med exmaken Jason Bleick, 48.

 ??  ?? Selma Blair är minst sagt otursdrabb­ad! Stjärnan är mamma till 7- årige Arthur.
Selma Blair är minst sagt otursdrabb­ad! Stjärnan är mamma till 7- årige Arthur.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden