Veckans NU!

J- LO KÖR ÖVER FOTOGRAF!

Hoppsan! Jennifer Lopez var nyligen involverad i en allvarlig bilolycka, när hon och hennes livvakt körde över en fotograf!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Paparazzi- fotografer är ofta snabba som blixten när de knäpper sina bilder på kändiselit­en. Men det hjälpte inte nyligen när Jennifer Lopez, 49, visade sig vara snabbare än blixten när hon och hennes livvakt oavsiktlig­t körde över en fotograf!

GASEN I BOTTEN

Det var när stjärnan skulle lämna en restaurang i centrala Los Angeles som olyckan var framme. En fotograf knäppte febrilt bilder av stjärnan och hennes pojkvän Alex ” A- Rod” Rodriguez, 43, när de klev in i en stor vit bil, redo att lämna platsen. Men för att få en bättre bild ställde sig fotografen framför bilen. Det skulle han nog inte ha gjort, för i samma stund tryckte J- Lo: s livvakt gasen i botten...

” SER INTE VAR JAG KÖR”

Bilder från platsen visar hur fotografen fälls till marken av smällen, och skriker av smär- ta. Hans ben har också hamnat bakom framdäcket, och mycket tyder på att han har blivit överkörd av fordonet!

Enligt de första rapportern­a ska stjärnorna snabbt ha lämnat platsen utan att kolla hur det stod till med den skadade mannen! Men vittnen från platsen säger däremot att J- Lo: s livvakt klev ur bilden och hjälpte fotografen upp på fötter, och passade samtidigt på att skälla ut mannen.

– Ser du nu vad som händer när du använder kamerablix­tarna? Jag ser inte var jag kör, skrek livvakten åt den skadade mannen, uppger sajten TMZ.

Varken Jennifer eller A- Rod lämnade dock bilen. Fotografen tvingades senare under kvällen att uppsöka sjukhus, och har nu anmält J- Lo och hennes livvakt, skriver tidningen The Sun.

” De flydde från platsen!”

 ??  ??
 ??  ?? Stackars fotografen skrek rakt ut när han fick benet överkört av J- Lo: s stora Suv.
Stackars fotografen skrek rakt ut när han fick benet överkört av J- Lo: s stora Suv.
 ??  ?? Jennifer slog sig till ro i baksätet innan smällen.
Jennifer slog sig till ro i baksätet innan smällen.
 ??  ?? Fotografen­s ben skadades allvarligt.
Fotografen­s ben skadades allvarligt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden