Veckans NU!

AMY SCHUMER HAR EN BULLE I UGNEN!

Nio månader efter blixtvigse­ln med Chris Fischer kommer nästa nio månaders- väntan för Amy Schumer!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Ifebruari chockade de alla med ett oannonsera­t blixtbröll­op, endast två månader efter att de börjat dejta. Nu, nio månader senare, kommer nästa glädjebesk­ed: Amy Schumer, 37, och kocken Chris Fischer, 38, väntar sitt första barn ihop!

” GLATT OLJUD”

Som den moderna kvinna hon är delade komikern med sig av nyheten via sociala medier, men det var inte hon själv som släppte bomben. Istället lät hon sin vän Jessica Yellin från organisati­onen News ot noise ge beskedet. News not noise jobbar med att sprida fakta och nyheter om det politiska läget i USA, och är nu i full gång med att dela medlemmars rekommenda­tioner av kandidater till kongressen.

– Jag vill dela med mig av en nyhet. Det kanske mest är oljud men det är glatt oljud. Jag håller på att samla in listor på röstre- kommendati­oner och här är listan från Amy Schumer, en av de mest hängivna supportrar­na till News not noise. Läs hela vägen ner till botten, där kommer ni hitta några nyheter. Grattis Amy! skriver Jessica på Insta stories. Längst ner på Amys röstlista står det: ” Amy Schumer är gravid”.

AVSLÖJADE AV PRINSPARET

Kort senare bekräftade Amy själv glädjebesk­edet på Instagram, med en bild föreställa­ndes ett annat känt par som väntar smått: Prins Harry och Meghan Markle. Men istället för prinsparet­s är det Amy och Chris huvuden som pryder de kungliga kropparna!

Ryktet om Amys graviditet har surrat ända sedan vigseln. Speciellt i juli gick spekulatio­nerna varma när stjärnan delade en bild där hon håller händerna om sin mage.

– Vi håller på att koka ihop någonting, skrev hon intill fotot.

Många följare tolkade citatet som att hon hade en bulle i ugnen, något skådisen då förnekade. Nu står det dock klart att makarna visst har kokat ihop någonting, och bullen är i full jäsning!

” Vi har kokat ihop någonting!”

 ??  ?? Kocken Chris Fischer är minsann en bra bagare också! Frun Amy Schumer har en bulle i ugnen! Amy avslöjade nyheten med hjälp av två andra blivande föräldrar: Harry och Meghan!
Kocken Chris Fischer är minsann en bra bagare också! Frun Amy Schumer har en bulle i ugnen! Amy avslöjade nyheten med hjälp av två andra blivande föräldrar: Harry och Meghan!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden