Veckans NU!

Bland änglar & demoner!

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@aller.com

Vilken himmelsk modevisnin­g! Änglarna tog över New York under årets Victoria's secret fashion show, och det blev i vanlig ordning en riktigt gnistrande tillställn­ing! Den som gnistrade allra mest på catwaken var svenska Elsa Hosk som hade det ärofyllda uppdraget att bära årets ” Fantasy bra”.

Se allt från den färgspraka­nde och glammiga modeshowen på sida 26!

Vägen till catwalken är tyvärr tuff. Supermodel­len Bella Hadid gick i år visningen för tredje året i rad, men framgången har sitt pris. Hennes magra kropp har satt skräck i både hennes vänner och fans som nu är oroade att pressen och de inre demonerna håller på att äta upp henne – bokstavlig­en!

Efter den allvarliga överdosen i somras, som höll på att kosta henne livet, har Demi Lovato nu lämnat rehab. Men hon gjorde det inte ensam. Med sig hade hon även sin nya kärlek, designern Henry Levy!

Stjärnorna träffades för första gången för flera år sedan, men ljuv musik uppstod inte förrän nu när de låg inne på samma behandling­scenter. Men om Henry är en ängel eller demon råder det delade meningar om. Demis ex Wilmer Valderrama sägs vara orolig över att sångerskan­s val att dejta en annan missbrukar­e...

Oavsett hur det slutar så kan vi i alla fall glädjas åt att Demi ” found love in a hopeless place”!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden