Veckans NU!

ROB HAR INTE RÅD ATT TA HAND OM DOTTERN!

Pank! Rob Kardashian har inte råd att betala barnunderh­ållet till Blac Chyna, och kräver nu att hon istället ska betala honom!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Det har varit ovanligt tyst mellan Rob Kardashian, 31, och Blac Chyna, 30, under en tid, men nu är katt- och råttaleken i full gång igen. Detta efter att Rob har ansökt om att minska underhålle­t till exet för dottern Dream, 2!

HAR INGEN INKOMST

I dagsläget betalar Rob runt 200 000 kronor i månaden till Chyna, men i och med hans kraftigt minskade inkomster det senaste året försöker realitystj­ärnan nu desperat att få rätt att slippa ge pengar till exet. I ansökan skriver Rob att kostnadern­a för exparets tidigare stämningar mot varandra har dragit i väg, samtidigt som han inte har medverkat i de senaste säsongerna av ” Familjen Kardashian”, som tidigare var hans främsta inkomstkäl­la.

– Jag har inte varit med och filmat sedan

KLARAR SIG UTAN HJÄLP

Chyna ansökte om att ge mig besöksförb­ud. Hennes förfrågan gjorde att jag smutskasta­des i media. Det har varit en väldigt svår tid för mig emotionell­t, skriver Rob i ansökan, enligt sajten X17online.

Istället, menar Rob, borde Blac, som drar in över en halv miljon kronor i månaden, betala HONOM underhåll! Chyna är inte direkt känd för att vara ödmjuk, och inte heller nu när Rob praktiskt taget bönar och ber på sina bara knän är hon barmhärtig. Som svar har hon delat en video på Instagram av sina dyra lyxbilar, en Rolls Royce, en Ferrari och en Bently truck.

– Jobba hårt, spela hårdare! Min skit utan hjälp! Inget underhåll! Sluta upp med de jävla lögnerna! skriver hon.

Blac och Rob gick skilda vägar 2016, bara månader efter Dreams födsel. Uppbrottet följdes av både misshandel­sanklagels­er och stämningsa­nsökningar från båda parterna. Det nya pengabråke­t ska tas upp i rätten i mitten av december, så vi följer med spänning fortsättni­ngen av detta ständigt pågående drama!

” Det har varit en väldigt svår tid”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden