Veckans NU!

CRUISE HÅLLER NY FRU- AUDITION!

Efter de fallerande äktenskape­n med Nicole Kidman och Katie Holmes är Tom Cruise nu fast besluten om att hitta en ny fruga!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Ett nytt ” Mission impossible”? Äktenskape­n med Nicole Kidman, 51, och Katie Holmes, 39, slutade i fiasko för Tom Cruise, 56. Men stjärnan ger inte upp! Nu, sex år efter skilsmässa­n från Katie, håller han nya gallringar för att hitta sin framtida livspartne­r!

VILL UNDVIKA UPPBROTT

Precis som när han träffade Katie sägs den högt uppsatta scientolog­en hålla topphemlig­a auditions för att hitta en livspartne­r som både lever upp till kyrkans och sina egna krav.

– Mängder av unga vackra skådespele­rskor har letat sig till kyrkans högkvarter och trott att de är där för att provspela för en roll i en ny film med Tom. Men egentligen är de där för att gå på audition till att bli hans nästa fru, säger en insider i tidningen NW.

Enligt källor vill både Tom och kyrkans ledare till varje pris undvika ännu ett offentligt uppbrott för skådisen.

– De gör allt för att förhindra en till offentlig skilsmässa som de med Nicole och Katie. Det gav kyrkan mycket dålig publicitet, säger den avhoppade scientolog­en Steven Mango i tidningen Star!

VILL HA STJÄRNAN

Stjärnor som Scarlett Johansson och Nazanin Boniadi har tidigare ryktats varit aktuella för ” rollen”. Men på senare tid är det enligt uppgift en helt annan stjärna som har varit på tapeten; den hängivna scientolog­en och ” The Handmaid's tale”- stjärnan Elisabeth Moss, 36!

– Målet är att hitta någon som är bra för både Tom och kyrkan, säger Steven och fortsätter:

– Vissa tror att Elisabeth Moss vore en perfekt kandidat, men andra vill hellre ta det säkra före det osäkra och välja en mindre känd person som redan är lojal mot kyrkan.

Under 80- talet var Tom också gift med skådespele­rskan Mimi Rogers i tre år.

” Kvinnor na tror att de provspelar för en film”

 ??  ?? Det sägs att Tom träffade fru nummer tre, Katie Holmes, genom att hålla auditions. Nu prövar han lyckan igen!
Det sägs att Tom träffade fru nummer tre, Katie Holmes, genom att hålla auditions. Nu prövar han lyckan igen!
 ??  ?? Flera skådespele­rskor sägs ha sökt sig till kyrkans högkvarter i Clearwater, Florida för att provfilma för en filmroll. Tror de i alla fall!
Flera skådespele­rskor sägs ha sökt sig till kyrkans högkvarter i Clearwater, Florida för att provfilma för en filmroll. Tror de i alla fall!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden