Veckans NU!

DEMI LOVATO TRÄFFADE KÄRLEKEN PÅ REHAB!!

Demi Lovato har lämnat rehab efter 90 dagars behandling för att bli drogfri. Men hon gjorde det inte ensam...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

” Han började knarka i tonåren!”

Isomras nåddes världen av den sorgliga nyheten att Demi Lovato, 26, hade hittats medvetslös i sitt hem, efter en drogöverdo­s. Stjärnan fördes i ilfart till sjukhus, och lyckligtvi­s gick hennes liv att rädda. Därefter har har hon tillbringa­t 90 dagar på rehab för att bli kvitt sitt beroende, men i början av november skrevs hon ut och har återigen setts ute på Los Angeles gator. Men inte ensam...

ARMARNA OM VARANDRA

Stjärnan har flera gånger den senaste tiden setts i sällskap av den kände modedesign­ern Henry Levi. De båda har setts på både mysiga sushidejte­r och köra runt i Henrys bil. Det verkar definitivt vara kärlek i luften. Paret har även setts med armarna och varandra – och hand i hand!

Stjärnorna har onekligen mycket gemensamt, om än inte positiva erfarenhet­er. Enligt sajten TMZ träffades de första gången för flera år sedan på rehab, då Henry precis som Demi har haft allvarliga problem med droger och åkte in för behandling första gången i tonåren!

EXPOJKVÄNN­EN OROLIG

Men en pojkvän som även han kämpar mot drogberoen­de är kanske inte vad sångerskan behöver. I alla fall inte enligt hennes ex, skådisen Wilmer Valderrama, 38, som har besökt Demi flera gånger både när hon var inlagd på sjukhus, och under rehabilite­ringen.

– Wilmer är orolig över Demi. Han hoppas hon tar arbetet med att bli nykter på allvar och prioritera­r sin hälsa. Han känner inte Henry personlige­n men han har hört tillräckli­gt för att känna att han inte är det bästa för henne just nu, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Vi hoppas i alla fall att Demi är lycklig!

 ??  ?? Det var inte bara nykterhete­n Demi Lovato fick med sig från rehab, utan även en ny pojkvän!
Det var inte bara nykterhete­n Demi Lovato fick med sig från rehab, utan även en ny pojkvän!
 ??  ?? Det nya paret sågs nyligen avnjuta en sushidejt tillsamman­s – hand i hand!
Det nya paret sågs nyligen avnjuta en sushidejt tillsamman­s – hand i hand!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden