Veckans NU!

J- LO GIFTER SIG MED A- ROD!

Don't be fooled by the rock that she's got!

- AV: ERI KA S VENSSON

Den massiva ringen talar sitt tydliga språk: Jennifer Lopez och Alex Rodriguez är förlovade!

Hon kanske fortfarand­e är ” Jenny from the block”, men ska vi tro den enorma diamanten som pryder hennes hand är Jennifer Lopez, 49, även på väg att även bli fru Alex ” A- Rod” Rodriquez, 43!

Det var den 25 oktober som förlovning­sglädjen spred sig på A- Rods Instagram, när han delade en video på sin förmodade fästmö där man tydligt ser en stor gnistrande diamant på hennes ringfinger. På videon ser ringen ut att sitta på höger hand, men smarta fans har räknat ut att klippet, som är filmat med framkamera­n på baseboll- stjärnans mobil, är spegelvänd!

INTE EN TILLFÄLLIG­HET

Stjärnorna har i skrivande stund inte själva bekräftat nyheten, men ringen talar sitt tydliga språk, enligt A- Rods följare. Kommentars­flödet strömmade genast över med grattisöns­kningar. Och den stora stenen var inte bara en tillfällig­het. Tidigt i november syntes stjärnpare­t också strosa runt på en shoppingru­nda i Los Angeles, och mycket riktigt bar J- Lo även då den gnistrande diamanten på sitt vänstra ringfinger!

J- Lo och Alex började dejta i början av 2017 och nu håller vi tummarna för ett riktigt glamouröst Hollywood- bröllop inom kort!

 ?? FOTO: I BL ?? Hurra! Vi hör bröllopskl­ockor ringa för Jennifer Lopez och Alex Rodriguez! Ringen ser ut att sitta på höger hand, men filmen är egentligen spegelvänd!
FOTO: I BL Hurra! Vi hör bröllopskl­ockor ringa för Jennifer Lopez och Alex Rodriguez! Ringen ser ut att sitta på höger hand, men filmen är egentligen spegelvänd!
 ??  ?? Jennifer har setts bära ringen flera gånger den senaste tiden.
Jennifer har setts bära ringen flera gånger den senaste tiden.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden