Veckans NU!

BRITNEY MAMMA – via surrogat!

Britney Spears är ” Crazy” i barn, och nu skaffar hon och toyboyen Sam Asghari en egen liten knodd!

- AV: ERIKA SVENSSON

Gimmie more... kids! Sönerna Sean, 13, och Jayen, 12, från äktenskape­t med Kevin Federline, 40, räcker inte för Britney Spears, 36. Popstjärna­n sägs nu ha planer på att utöka familjen och få en dotter med sin vältränade toyboy Sam Asghari, 24 – men hon kommer inte bära barnet själv!

– Hon har redan hittat en kvinna nära hennes familjehem i Louisiana som är villig att bära hennes barn. Hon vill jättegärna ha en dotter och planerar att välja kön genom ivf, säger en källa nära stjärnan i tidningen NW.

HUMÖRSVÄNG­NINGAR

Beslutet att inte bära barnen själv var enligt uppgift lätt för Brittan att fatta, då hon fick kraftiga humörsväng­ningar vid båda sina tidigare graviditet­er och inte vill ta några risker.

– Britney är orolig att en graviditet skulle innebära en emotionell berg- och- dalbana för henne, speciellt med tanke på hennes tidigare psykiska besvär, fortsätter källan.

KÖRDE MED BARNET I KNÄT

Mammalivet kunde ha fått en bättre start. När sonen Sean var nyfödd fångades stjärnan på bild när hon både var nära att tappa sonen, och när hon körde bil med spädbarnet i sitt knä, istället för i en barnbilsto­l. Efter sin psykiska kollaps förlorade hon även vårdnaden om sönerna. Idag delar hon dock vårdnaden med exet Kevin, samtidigt som Sam har blivit som en extrapappa för dem.

– Hon är väldigt lycklig med Sam och Britney gillar att allt är så odramatisk­t. Han är jättebra med hennes söner och är pålitlig. Till och med hennes pappa gillar honom, och han är annars väldigt kontroller­ande, säger källan.

Vi håller tummarna för en mini- Britney snart!

” Hon har redan hittat en kvinna”

” De har valt kön”

 ?? FOTO: IBL, STELLA PICTURES ?? Det verkar som att Sean och Jayden snart kommer att få en lillasyste­r! Britney kritiserad­es hårt när hon syntes köra med sonen i knät. Förhoppnin­gsvis har hon lärt av sina misstag!
FOTO: IBL, STELLA PICTURES Det verkar som att Sean och Jayden snart kommer att få en lillasyste­r! Britney kritiserad­es hårt när hon syntes köra med sonen i knät. Förhoppnin­gsvis har hon lärt av sina misstag!
 ??  ?? Blivande föräldrar?
Blivande föräldrar?
 ??  ?? Efter två år tillsamman­s blir Sam Asghari och Britney Spears snart föräldrar – men inte på naturlig väg!
Efter två år tillsamman­s blir Sam Asghari och Britney Spears snart föräldrar – men inte på naturlig väg!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden