Veckans NU!

” SLUTA KNARKA!”

Det finns hopp om en återföreni­ng mellan Ariana Grande och Pete Davidson – men då måste Pete ta in på rehab!

- AV: ERI KA S VENSSON

Det är inte över förrän den feta damen sjunger! Ariana Grande, 25, och Pete Davidson, 25, bröt sin fyra månader långa förlovning i oktober, men hoppet om en återföreni­ng lever fortfarand­e. Men då ställer Ari ett hårt ultimatum till exet: Bli nykter eller förbli singel!

KLARAR INTE AV DET

Det är inte så konstigt att Ari har fått nog av droger, efter att exet Mac Miller tragiskt avled av en överdos i augusti, endast 26 år gammal.

– Macs död blev en väckarkloc­ka för Ariana. Hon älskar fortfarand­e Pete och överväger att ta honom tillbaka, men bara om han tar in på rehab först, säger en källa i tidningen Life & Style och fortsätter:

– Hon klarar inte av att bli sårad igen.

LIDER AV BORDERLINE

Om Pete går med på kravet blir det inte hans första vända på rehab. Redan 2016 skrevs han in för första gången för att bli kvitt sitt alkoholber­oende, men källor säger att han har fortsatt att dricka sedan dess, om än inte i samma mängder. Komikern hymlar inte heller med sin kärlek till att röka på, men hävdar dock att han främst gör det i medicinskt syfte, då han både lider av borderline och tarmsjukdo­men Crohns syndrom.

– Marijuanan hjälper verkligen. Jag har rökt varje dag i åtta år, säger han i radioprogr­ammet ” The Howard Stern show”

” Jag har rökt på varje dag i åtta år”

 ?? FOTO: I BL ?? Ariana Grande sägs överväga att ta tillbaka exet Pete Davidson – men bara om han blir ren och nykter! Pete har pratat mycket om att marijuana hjälper honom att må bättre både mentalt och fysiskt.
FOTO: I BL Ariana Grande sägs överväga att ta tillbaka exet Pete Davidson – men bara om han blir ren och nykter! Pete har pratat mycket om att marijuana hjälper honom att må bättre både mentalt och fysiskt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden