Veckans NU!

” ORANGE IS THE NEW BLACK”- STJÄRNORNA­S HEMLIGHETE­R

Fängslad på riktigt, otrogen med kollegan, uppvuxen i sekt...

-

Vad är det som händer där inne på Café- linjen egentligen? Kanske dags för lite raka rör. Pratar folk och snusk och sex därinne? Ärligt talat ja, killar och tjejer delar erotiska fantasier med varandra. Det är faktiskt så att 30% av alla som ringer in på linjen är tjejer. Som tjej ringer du 020- 88 66 88 och läser in en presentati­on av dig själv. Sedan lyssnar du på andras presentati­oner. Det finns garanterat flera orsaker till varför du vill ringa in, men väldigt många gillar att leva ut sina hemliga erotiska fantasier. Skicka ett meddelande där du är storytelle­r, kissekatt, rakt av under täcket just nu, eller koppla upp dig direkt mot någon annan i ett live- samtal. Är du tjej hör du killar och kanske någon lesbisk tjej. Dessutom är det gratis att ringa.

För några år sedan hade Phone Café en monter på Hälsomässa­n i Stockholm, tillsamman­s med en butik som säljer sexleksake­r med 100% kvinnliga besökare. Vi passade på att låta ett 50tal tjejer i olika åldrar fylla i en enkät. Dom flesta som svarade var tjejer som är stammisar på linjen eller har ringt flera gånger. Det visade sig att tjejers fantasier ofta är lika grova eller grövre än killars. Fantasier om lesbiska lekar, åldersskil­lnad och dominans/ undergiven­het är vanliga. Erotisk Fantasy kultur är också något tjejer skriver om i novellform på t. ex sexnovell. se. Googla och läs mer om tjejers fantasier i Buzzfeeds artikel ” This is how women actually feel about watching porn”.

Vår undersökni­ng visade också att Phone Café fungerar perfekt om du bara vill fantisera om något du vill behålla som en spännande hemligt, som att t. ex få fart på en relation som kanske har torkat in och behöver lite extra krydda. Eller om du ibland inte orkar eller känner för att vara tillsamman­s med någon kan ett spännande samtal vara just bara ett kort anonymt möte i natten.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Vet du vad fantasykul­tur på Phone Café är för något?
Vet du vad fantasykul­tur på Phone Café är för något?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden