Veckans NU!

ANGELINA & JUSTINS RELATION AVSLÖJAD!

Snacka om oväntad plot twist! Flera källor hävdar att de har sett Jennifer Anistons ärkerival Angelina Jolie på dejt med hennes nyblivna exmake Justin Theroux!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

En av Hollywoodh­istoriens största otrohetssk­andaler var den mellan Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 54, som resulterad­e i den sistnämnde­s skilsmässa från Jennifer Aniston, 49, 2005. Men Angie verkar inte ha fått nog av att stjäla Jens män, då hon nu har setts på middag ihop men Justin Theroux, 47!

” VACKER OCH FASCINERAN­DE”

Justin och Jennifer skilde sig så sent som i februari, efter sju år ihop, men det stoppar tydligen inte Angie.

– När Angelina var i New York nyligen fick hon tag på Justin genom hans agent och ville träffas och prata om ett kommande filmprojek­t, säger en insider nära Justin i tidningen Life & Style och fortsätter:

– De träffades på hans favoritres­taurang och pratade hela kvällen. Han sa efteråt att han hade haft en fantastisk kväll med den vackraste och mest fascineran­de kvinnan i världen.

MED I SPIONROMAN

Vittnen från restaurang­en Il Buco skvallrar om att trots att stjärnorna försökte hålla en låg

” De smög in bakvägen på hotellet!”

profil, var det tydligt att de trivdes väldigt bra i varandras sällskap.

– De började skratta redan när de satte sig eftersom de båda var klädda helt i svart. Justin sa att det kändes som att de var med i en spionroman och de brast ut i skratt igen, säger ett ögonvittne i tidningen och fortsätter:

– Hon charmade honom genom att säga att hon alltid har velat jobba med honom. Innan de gick ifrån restaurang­en kramades de och kysstes hejdå.

JENNIFER FÖRKROSSAD

Men om det var en hejdå- kyss, eller en annan typ av kyss råder det delade meningar om. Andra vittnen hävdar nämligen att stjärnorna även sågs smyga in bakvägen på ett lyxhotell senare under kvällen, men de uppgiftern­a är inte bekräftade. Justins vän menar dock att de båda skådisarna än så länge inte har bekräftat något kärleksför­hållande, då Justin fortfarand­e inte vill göra Jennifer upprörd.

– Just nu känner Justin att det vore fel och skulle göra Jennifer rasande och förkrossad om hans relation med Angelina övergick i kärlek. Han vill endast hålla sig till en jobbrelati­on. Just nu i alla fall, säger källan.

Har inte Angelina sårat Jennifer tillräckli­gt redan?

 ??  ?? Ska Angelina stjäla ännu en man från Jennifer Aniston? Källor i flera amerikansk­a medier hävdar att stjärnan nyligen sågs tillsamman­s med Justin Theroux i New York!
Ska Angelina stjäla ännu en man från Jennifer Aniston? Källor i flera amerikansk­a medier hävdar att stjärnan nyligen sågs tillsamman­s med Justin Theroux i New York!
 ??  ?? Angie hade gjort sin läxa och tagit reda på att Il Buco är Justins favoritres­taurang. Självklart var det även där de sågs!
Angie hade gjort sin läxa och tagit reda på att Il Buco är Justins favoritres­taurang. Självklart var det även där de sågs!
 ??  ?? Jennifer har blivit sårad av Angelina förut.
Jennifer har blivit sårad av Angelina förut.
 ??  ??
 ??  ?? Jennifer och Justin gick skilda vägar tidigare i år, efter sju år tillsamman­s. Angelina var anledninge­n till Jens skilsmässa från Brad Pitt. Angie försökte hålla en låg profil i Det stora äpplet. Det gick sådär...
Jennifer och Justin gick skilda vägar tidigare i år, efter sju år tillsamman­s. Angelina var anledninge­n till Jens skilsmässa från Brad Pitt. Angie försökte hålla en låg profil i Det stora äpplet. Det gick sådär...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden