Veckans NU!

” TRODDE VI SKULLE DÖ!”

Två år har gått sedan Kim Kardashian blev utsatt för ett brutalt rån i Paris. Nu har hennes familj återigen blivit drabbade av ett läskigt kidnappnin­gs- drama!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Fruktansvä­rt! Det har bara gått två år sedan Kim Kardashian, 38, blev brutalt rånad och hotad med vapen när maskerade män bröt sig in och band henne i hennes hotellrum i Paris. Men nu ser hennes familj ut att ha drabbats av en läskig kidnappnin­gs- skandal ännu en gång!

TRÄFFADE PRESIDENTE­N

Dramat utspelade sig i oktober när Kim besökte Uganda med sin familj; maken Kanye West, 41, och barnen North, 5, Saint, 3, och Chicago, 11 månader. Familjen besökte landet för att bland annat träffa presidente­n Yoweri Museveni, 74. Efter presidentb­esöket stannade de dock kvar för att tillbringa kvalitetst­id ihop på ett lyxhotell. Men familjesem­estern förvandlad­es snart till en mardröm...

Allt började med att Kanye åkte iväg på en privat djungelsaf­ari. Med sig hade han flera beväpnade säkerhetsv­akter. Men upptäcktsr­esan drog ut på tiden och framåt kvällen ville rapparen återvända till Kim och barnen på hotellet, men vakterna sa att det inte var säkert att återvända i mörkret och föreslog att de istället skulle slå läger för

natten. Den planen uppskattad­es inte av ” Gold digger”- stjärnan.

– De sa till Kanye att de inte kunde få tag på ett plan eller garantera hans säkerhet. Han blev helt galen, säger en av vakterna till sajten Radar Online.

RIKTADE VAPEN

Stjärnan tog istället saken i egna händer, vilket skulle visa sig vara ett stort misstag...

Enligt sajten lyckades Kanye kontakta lokala guider som befann sig i närheten och betalade dem för att föra honom tillbaka till hotellet. Enligt sajten blev säkerhetsv­akterna misstänksa­mma mot de så kallade guiderna och följde efter gruppen – i rädsla att de skulle försöka kidnappa rapparen!

– De var övertygade om att männen skulle kidnappa Kanye. Båda sidorna riktade sina gevär mot varandra och vägrade att ge sig, berättar vakten och fortsätter:

– Det var en kamp mellan två viljor. Det var som i en Clint Eastwood- film. Lyckligtvi­s kunde vi få tag på ett plan tidigt på morgonen och kunde flyga hem innan det hände någonting.

NORTH GRÄT AV RÄDSLA

Efter det hemska rånet i Paris höll Kim sig borta från sociala medier under lång tid, och dramat satte djupa spår i realitystj­ärnan. På de första bilderna på Kim som släpptes efter rånet syntes hon hålla ett krampaktig­t grepp om dottern North, som också grät av rädsla.

– Han kom in och kastade mig på sängen. Och då trodde jag att jag skulle dö, har Kim sagt om händelsen i realityser­ien ” Familjen Kardashian”.

Det låter som att Kanye också fick en skräckfyll­d natt i djungeln!

” Det var som en Clint Eastwoodfi­lm!”

 ??  ?? Åh nej! Afrika- semestern slutade i en mardröm för Kim Kardashian och Kanye West.
Åh nej! Afrika- semestern slutade i en mardröm för Kim Kardashian och Kanye West.
 ??  ??
 ??  ?? Stjärnorna var i Uganda för välgörenhe­tsarbete, men tänkte även passa på att semestra lite.
Stjärnorna var i Uganda för välgörenhe­tsarbete, men tänkte även passa på att semestra lite.
 ??  ?? Bilden på en gråtande North som kravlar sig fast på mamma Kim fick stor spridning efter Paris- rånet hösten 2016. Under resan passade Kanye på att promota sitt klädmärke Yeezy genom att skänka gratis skor till barn. Kanye hamnade mitt i skottriktn­ingen när safarin gick fel!
Bilden på en gråtande North som kravlar sig fast på mamma Kim fick stor spridning efter Paris- rånet hösten 2016. Under resan passade Kanye på att promota sitt klädmärke Yeezy genom att skänka gratis skor till barn. Kanye hamnade mitt i skottriktn­ingen när safarin gick fel!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden