Veckans NU!

PARIS STÄLLER IN BRÖLLOPET!

I början av året sa hon ja till att gifta sig, men nu är hotellar vingen Paris Hilton plötsligt singel igen.

- AV: S ARAH MANSOURI FOTO: I BL

Ska Paris Hilton, 37, aldrig få sitt drömbröllo­p? Kärlekshis­torien mellan Paris och skådisen Chris Zylka, 33, såg sitt ljus när de för första gången träffades på en efterfest för Oscarsgala­n. Men flera år hann gå innan paret började dejta, vilket först skedde i februari förra året. Och ett år efter att de offentligg­jort sin relation gick Chris ner på knä och ställde den stora frågan till Paris under en semester till Aspen.

I ett Instagrami­nlägg bara några dagar innan förlovning­en deklarerad­e Paris kärleken till sin pojkvän:

– Aldrig på en miljon år hade jag kunnat tro att jag skulle hitta någon så fullständi­gt perfekt för mig. Någon som skulle kunna göra mig gladare än vad jag någonsin hade kunnat drömma om att vara. Någon som på djupet skulle beröra mitt liv och ge mig en helt ny anledning till att andas. Men sedan hittade jag dig och insåg att allt som jag hade förväntat mig att du skulle vara, inte ens går att jämföra med hur otroligt fantastisk du är, skrev hon.

NJÖT AV BRÖLLOPSPL­ANERINGEN

I februari avslöjade Paris att hon njöt av att l eta efter bröllopskl­änningar och en månad senare sa hon att de tillbringa­de dygnet runt med varandra. Men så i augusti gick paret ut med att de skulle skjuta upp bröllopet. Båda hade mycket arbete på varsitt håll och menade att det helt enkelt i nte fungerade att klämma i n ett bröllop. Paris sa att hon i nte ville påskynda något sådant stort utan ville att det skulle bli ett perfekt bröllop:

– Jag vill kunna lämna mitt bröllop och åka direkt till min smekmånad. Jag vill inte bara skynda tillbaka till jobbet efter den mest spe- ciella dagen i mitt liv, sa hon i tidningen US Weekly.

BÄR FORTFARAND­E RINGEN

Men så plötsligt en dag i slutet av november, avslöjade Paris att kärlekshis­torien var över. I samma veva la hon upp ett favoritcit­at från Marilyn Monroe på Instagram:

– Jag tror att allt händer av en anledning. Människor förändras så att du kan lära dig att släppa taget. Saker går fel så att du ska uppskatta dem när de går rätt. Du tror på lögner så till slut lär du dig att inte lita på någon annan än dig själv. Och ibland faller bra saker isär så att bättre saker kan falla samman, skrev hon då.

Flera har nu reagerat på att hotellarvi­ngen menar att Chris ljugit för henne och kanske till och med varit otrogen!

Enligt källor till sajten TMZ har Paris dock inte accepterat att det är slut, då hon fortfarand­e bar den exklusiva förlovning­sringen till ett värde av 18 miljoner kronor flera dagar efter uppbrottet...

” Hon ville ha ett perfekt bröllop!”

 ??  ?? Hotellarvi­ngen är plötsligt singel igen, efter uppbrottet från skådespela­ren Chris Zylka.
Hotellarvi­ngen är plötsligt singel igen, efter uppbrottet från skådespela­ren Chris Zylka.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden