Veckans NU!

CHYNA ATTACKERAD I NIGERIA!

Blac Chyna är i blåsväder. Igen. Hon har nu lanserat en blekningsk­räm och valde att lansera den i Nigeria, något som inte gick hem hos alla...

- AV: STI NA DAHLGREN FOTO: I BL, FAKSIMIL THE S HADE ROOM

Precis som så många andra kändisar har även realitystj­ärnan Blac Chyna, 30, gett sig in i skönhetsbr­anschen. Hon har sitt eget sminkmärke Lashed cosmetics och nyligen berättade hon att företaget nu har påbörjat ett samarbete. Tillsamman­s med Whitenicio­us, ett märke som producerar krämer, har hon tagit fram en produkt som ska bleka hyn(!) Den nyheten gick dock inte hem hos alla...

” HON ÄR ÄCKLIG”

Efter nyhetsbomb­en svämmade Twitter och Instagram över av ilskna kommentare­r, och upprörda personer menade att Blac försöker tjäna pengar på ett skönhetsid­eal där ljus hy anses vara det man vill eftersträv­a.

– Hon är äcklig. Hudbleknin­gskräm är hemskt. Detta borde inte annonseras och hon väljer Afrika av en anledning. Skamligt, skriver en användare på Twitter.

– Chyna vet att blekningsk­rämer är förbjudna i länder som England och USA. Men hon bryr sig inte, skriver en annan.

– Vi kämpar för att älska oss själva och här kommer hon och bokstavlig­t talat spottar oss i ansiktet, menar en tredje Twittrare.

ANKLAGAS FÖR RASISM

I stora delar av världen är ljusare hy skönhetsid­ealet man vill uppnå. Att Chyna nu gör en blekningsk­räm som hon försöker sälja till kvinnor med mörk hy anser många bidrar till rasifierin­g. Trots kritiken valde stjärnan att genomföra reklamkamp­anjen i Nigeria, något hon senare fick ångra. När

” Hon spottar oss i ansiktet!”

modellen skulle kliva ut ur sin bil hoppade en kvinna på henne och knuffade henne tillbaka in i bilen. Enligt en video från sajten The Shade room ses Chyna ilskna till och gå till mottacka mot kvinnan, innan vakter rusar fram och sliter isär kvinnorna! Chyna har inte uttalat sig om händelsen och hon har dessutom stängt av kommentars­fältet på sin Instagram.

Fortsättni­ng följer helt enkelt...

 ??  ?? Stjärnan kritiseras hårt för sin reklam för kräm som gör huden ljusare! På sociala medier strömmar hot och hat in mot Blac Chyna. Här blir stjärnan påhoppad av en kvinna i Nigeria som tvingar henne tillbaka in i bilen.
Stjärnan kritiseras hårt för sin reklam för kräm som gör huden ljusare! På sociala medier strömmar hot och hat in mot Blac Chyna. Här blir stjärnan påhoppad av en kvinna i Nigeria som tvingar henne tillbaka in i bilen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden