Veckans NU!

LINDSAY LOHAN VILL HA TYGA!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Lindsay Lohan ” slides into DM!” Skandalstj­ärnan sägs ha kärat ner sig i Kylie Jenners ex Tyga, och gör att för allt fånga hans uppmärksam­het!

Lindsay Lohan, 32, har siktet inställt på rapparen Tyga, 29, och hon bryr sig inte om vem som vet om det! Allt började med att Lilo gav en kryptisk kommentar till en Instagramb­ild på Tyga liggandes utan skjorta på en dyr Chanel- kudde.

– Smaka, skrev hon.

” ÄR BESATT”

Lilo nöjer sig dock inte med att bara kommentera flörtiga meddelande­n på Tygas bildflöde, hon skickar minst lika flörtiga privata meddelande­n också!

– Lindsay älskar Tygas badboy- image och hon är praktiskt taget besatt av hans Instagram. Hon har gillat honom länge, säger en källa med insyn till sajten Hollywood Life.

Ryktet säger att Tyga, trots att han nyligen firade sin 29- årsdag omringad av strippor, fortfarand­e har svårt att komma över exet Kylie Jenner, 21!

KYLIE SKRATTAR ÅR DEM

Men Kylie, som idag är lycklig med pojkvännen Travis Scott, 26, kunde inte bry sig mindre om hans interagera­nde med ” Mean girls”- stjärnan.

– Kylie har gått vidare och känner att om Lindsay vill ha honom kan hon få honom. Hon tycker bara det är roligt att Lindsay stöter på hennes ex, och hon och Travis har skrattat gott åt det, säger en källa.

Men sorgligt nog verkar det inte gå så bra för Lindsays del.

– Lindsay skickade några privata meddelande­n till Tyga, men han verkar inte alls lika intressera­d, till hennes missnöje, fortsätter källan.

Bättre lycka nästa gång, Lindsay!

” Lindsay älskar hans badboyimag­e”

 ??  ?? Skådisen sägs ha fått upp ögonen för Kylie Jenners expojkvän, Tyga!
Skådisen sägs ha fått upp ögonen för Kylie Jenners expojkvän, Tyga!
 ??  ?? Lindsay Lohan är på kärleksjak­t, och hon vet precis vem hon vill ha!
Lindsay Lohan är på kärleksjak­t, och hon vet precis vem hon vill ha!
 ??  ?? Kylie och Travis skrattar bara åt Lindsays desperata försök.
Kylie och Travis skrattar bara åt Lindsays desperata försök.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden